Bozkır ilçesinde 31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanlığını kazanan Nazif Karabulut görevi devraldı. Devir teslim töreninde çiçeği burnunda başkanı çok sayıda Bozkırlı yalnız bırakmazken, Başkan Karabulut'un makama girişi sırasında makam kapıları söküldü.
31 Mart seçimlerinde kazanan adaylar mazbatalarını alarak göreve başladı.
Tekrar seçilen adaylar görevine devam ederken ilk defa belediye başkanı seçilen adaylar ise oldukça heyecanlıydı. Bunlardan Biri de Bozkır Belediye Başkanı Nazif Karabulut oldu.

Konya’nın Bozkır ilçesinde Büyük Birlik Partisinden girdiği seçimde % 45,27 oy alan Nazif Karabulut Belediye Binasına gelerek görevi dualarla devraldı. Karabulut’u bu heyecanlı gününde Bozkırlılar yalnız bırakmadı.

GÖREVE GELDİ KAPILAR SÖKÜLDÜ!
Devir teslim töreninde ilginç anlarda yaşandı. Başkan Karabulut’un makama girişi sırasında makam kapıları söküldü.
Devir teslim töreninde belediyenin mührünü teslim alan Bozkır Belediye Başkanı Nazif Karabulut 5 yıl boyunca güzel hizmetler yapacağını belirterek seçim sürecinde ki sözünü bir kez daha yineledi.
Devir teslimin ardından Büyük Birlik Partisi’nin merhum Lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun fotoğrafı makam odasına asıldı.
Bozkır Belediye Başkanı Nazif Karabulut daha sonra belediye binası dışında bekleyen Bozkırlılara hitap etti. Başkan Karabulut, kazananın Bozkır olduğunu ifade ederek, destekleri için vatandaşlara teşekkür etti.
Başkan Karabulut yakasında ki rozetini de çıkararak, herkesin belediye başkanı olduğunu vurguladı.
Kaynak: Haber Merkezi
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Konya B. Şehir Belediyesinin borç batağında olduğu ve maaşları Karatay Belediyesinin ödediği söyleniyor...
Şov yapma bizim oğlan
Kapı sökmek nedir yaa. Boş işleri bırakın. Şov. Kapının açık olması yeterli.
Nazif karabulut , 5000 tl rentakar belediye bşk makam aracınıda geri gönderip sözleşmesini fes etti helal olsun.
Şov yapma başkanım
KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDE ÇOK İSRAF VAR Neler , neler
Yorum Yap
Konya’da Sosyal Kart desteği hesaplara geçti
Can Öncü İtalya'da üçüncü
İran: Mutabakat yarın olmasa da önümüzdeki günlerde olabilir
Bakan Gürlek'ten "Avrupa Parlamentosu"na tepki
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca'nın mahalle buluşması ertelendi
İrlanda-İsrail maçı tarafsız sahada oynanacak
Konya'nın bu ilçesinde şiddetli yağış ve dolu! Tarım alanları zarar gördü
Konya'da mezuniyet coşkusu! Hayallerinden vazgeçmedi, 63 yaşında üniversiteden mezun oldu
16 yıl önceki bebek ölümü aydınlatıldı! 2 gözaltı
Türkiye'nin yerli ve milli yapay zeka modeli "Bilge" vitrine çıktı
Bakan Yumaklı: 161 hava aracıyla yeşil vatanımıza havadan kalkan oluyoruz
Feci kaza! Otomobil köprüden düştü, 2 çocuk hayatını kaybetti
Haber Ara