DOLAR : 42,88₺
EURO : 50,19₺
STERLİN : 57,41₺
GRAM : 6.027,97₺
ÇEYREK : 9.904,97₺
CUMHURİYET : 39.300,75₺
Güncel

Boşandığı karısıyla erkek arkadaşını öldürmüştü! 2 kez müebbet hapis istendi

Eklenme: 23.02.2021 - 14:57 Güncelleme: 23.02.2021 - 15:04

Konya'da, boşandığı karısıyla erkek arkadaşını öldürdüğü gerekçesiyle hakkında dava açılan tutuklu sanık emekli polis memuru Mehmet Güzel'in 2 kez müebbet hapisle cezalandırılması istendi.

Boşandığı karısıyla erkek arkadaşını öldürmüştü! 2 kez müebbet hapis istendi
Reklam alanı
Konya 5. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya, tutuklu sanık Mehmet Güzel ile taraf avukatları katıldı.Maktul Hediye İnanç'ın annesi Akile İnanç, sanıktan şikayetçi olduğunu söyledi.
İnanç'ın avukatı Musa Doğan, sanığın "tasarlayarak öldürme" suçunu işlediğini savunarak, eylemi nedeniyle "en ağır" şekilde cezalandırılmasını istedi.

İddia makamı esasa ilişkin mütalaasını açıkladı. Savcı, sanık Güzel'in Semi Oğuz Deniz ve Hediye İnanç'a yönelik "kasten öldürme" suçundan ayrı ayrı 2 kez müebbet hapisle cezalandırılmasını talep etti. 
Sanık hakkında, Hediye İnanç ile resmi olarak boşandıkları, bu nedenle aralarında bir sadakat yükümlülüğünden bahsedilemeyeceği gerekçesiyle haksız tahrik hükümlerinin uygulanmaması gerektiği belirtildi. 

Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.
Olay
İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, merkez Karatay ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi 10620 Sokak'taki bir iş yerinde, 21 Aralık 2018'de Hediye İnanç (34) ile Semi Oğuz Deniz'in bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili çalışma başlatmış, Mehmet Güzel'i gözaltına almıştı. 
Polis olarak görev yaparken psikolojik sorunları nedeniyle yaklaşık 1 yıl önce malulen emekli edildiği öğrenilen Güzel'in ilk ifadesinde, "Boşandığım eşimin bir iş yerine girdiğini gördüm. Kepenkleri kapalı olan iş yerine ben de girdim. İçeride tartışmaya başladık. Semi Oğuz bana sandalye fırlattı. İkisini de bıçaklayıp kaçtım." dediği öğrenilmişti.  Tutuklanan Güzel hakkında "kasten öldürme" suçlamasıyla dava açılmıştı. 

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 3
❤️ 0
😊 2
😡 3
👎 2
😂 1
😢 2
😲 4
Toplam 17 tepki

Yorumlar

  • Levent 1759 gün önce

    DOST HAYATI meşru OLDU MALESEF

  • Önce vicdan 1760 gün önce

    O öldürmedi, onu öldürmeye 84 milyon insan mecbur etti. Süresiz nafakalarla, maddi ve manevi tazminatlarla, mal paylaşımı ile, velayetin elinden alınması ile, istanbul sözleşmesi ile, mahkeme masrafları ve avukatlık ücretlerinin erkeklere yüklenmesi ile, eğer bunlar olmasaydı adalet olsaydı, ülkede hukuk olsaydı bu cinayetler olmayacaktı. Bu cinayet ne ilk ne de sondur. 84 milyon cinayetler olsun istiyor, onun için mevcut düzene karşı çıkmıyor, haram düzeni savunuyor, sonra utanmadan mağdur ettiği bu insanları suçluyor, asıl suçlu 84 milyon. Tabi, eğer vicdanınız varsa.

  • Ali dayi ali dayi 1760 gün önce

    Bu kadinlarda isi biliyor hem bosan nafakayla yasa ve ustune zina yap olunmicak bisey adam gururuna yedirememis demekki ZINA SUC OLMASI LAZIM

Yorum Yap