Uzun yıllar askeriyeye hizmet etti, 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında Sağlık Bakanlığı’na devredildi. Bir zamanlar seksen kişiye hizmet verirken şu an rakam on katına çıktı. KONTV Haber, Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Zafer Binasına dönüştürülen eski Konya Hava Hastanesine girdi.İşte o kurumun yeni hali...
Reklam alanı
FETÖ’nün hain yüzünü büyüt vahşetiyle ortaya koyduğu 15 Temmuz Türkiye için milat oldu. Devlet kurumlarında temizlik devam ederken okullar ile birlikte askeri hastaneler de Kamuya devredildi. Onlardan biri de Konya Hava Hastanesiydi.
Kısa süre içinde hastanede gözle görülür değişimler yaşandı. Hastanedeki devrim sürecinde bir detay ise gözlerden kaçmadı. Askeriye döneminde çalışmakta olan hemşirelerin tecrübesi göz önünde tutularak, onlarla yola devam edildi.

Zafer Binası’nı KONTV Haber’e tanıtan Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Mehmet Koç, “Asker ve yakınları bizim baş tacımız” dedi.
Vatandaşlar, yapılan bu sağlık hizmetten oldukça memnun kalıyor. Yetkililer de hastaların yüzünü daha çok güldürmek için kolları sıvadı. İlk planda, 50 yataklı olan hastanenin kapasitesi daha da artırılacak.
Hastanenin bazı bölgelerinde halen askeriyenin izlerini görmek mümkün...


Kısa süre içinde hastanede gözle görülür değişimler yaşandı. Hastanedeki devrim sürecinde bir detay ise gözlerden kaçmadı. Askeriye döneminde çalışmakta olan hemşirelerin tecrübesi göz önünde tutularak, onlarla yola devam edildi.

Zafer Binası’nı KONTV Haber’e tanıtan Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Mehmet Koç, “Asker ve yakınları bizim baş tacımız” dedi.
Vatandaşlar, yapılan bu sağlık hizmetten oldukça memnun kalıyor. Yetkililer de hastaların yüzünü daha çok güldürmek için kolları sıvadı. İlk planda, 50 yataklı olan hastanenin kapasitesi daha da artırılacak.
Hastanenin bazı bölgelerinde halen askeriyenin izlerini görmek mümkün...


Kaynak:
Reklam alanı
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları
Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya
bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.
⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!
👏
0
❤️
0
😊
0
😡
0
👎
0
😂
0
😢
0
😲
0
Toplam 0 tepki
Siz ancak yandaşlarınızı avutursunuz bu haberle. Halkı kandırmaya devam edin. Kapatılmadan öncede Askeri Hastaneler sivile açıktı. Tekrar açılsa halkın önceliği yine oralar olacaktır. Hem kaliteli hizmet hem de işlerinde uzmandılar
Bir başka skandal da Fırat Kalkanı Harekatı’nda yaşandı. 6 Eylül tarihinde IŞİD bir Türk tankına roketli saldırısı düzenleyip 3 askerimizi şehit etmişti. Bu saldırıda ağır derecede vücudu yanan Uzman Çavuş Akif Güleç, Gaziantep’te devlet hastanesine kaldırıldı. Bu hastaneden Ankara GATA’ya yazı yazılarak, yaralı askerin GATA’daki yanık merkezine yatırılması istendi.
Ancak Sağlık Bakanlığı’na bağlı yeni ismiyle Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin verdiği yanıt içler acısı. Gülhane Eğitim v
nusaybin operasyonu esnasında sağlık bakanlığı nusaybin devlet hastanesine doktor göndermek istedi. hepsi istirahat hava değişimi aldı ve gitmedi.gatadan askeri doktorlar geldi ameliyatları onları yaptı... askeri hastaneler bu iktidar seçimle gittikten sonra törenlerle tekrar açılır merak etmeyin..
yeterli park alanı var mı acaba orada
Sayın cumhurbaşkanımıza sonsuz şükran bize bu hizmeti sağladığı için. Sağlık bakanlığının konyadaki müdürleri mi olur artık kim olursa olsun eğitim araştırmanın acil servisine bi gidin ya. sedye örtüsünü bile değiştirmiyorlar ya. Böyle laşkalık görmedim.
yazık doğu güneydoğuda yaralı askerlerin hastanelerde pkklı hemşire ve doktorlarca öldürüldüğü ayyuka çıkmışken hiç iyi bir durum değil bence
Önceden de halkımız hizmet alabiliyordu bu hastanelerden. Yeteri kadar sivil hastane mevcut bu durum ordumuza güveni sarsıyor ama umarım iyi olur bir şey diyemiyorum. Biz askerimize güveniyoruz seviyoruz onları.
Yorum Yap
Libya Başbakanı Dibeybe'den taziye mesajı
Libya heyetini taşıyan jetin düşmesiyle ilgili soruşturma başlatıldı
SON DAKİKA! Konya'da deprem mi oldu? Az önce deprem Konya'da nerede oldu? Konya deprem Kandilli ve AFAD son depremler listesi 23 Aralık 2025
Türkiye İş Bankası Grubu’nun Güvenilir B2B Dijital Pazaryeri Proemtia
Bel Fıtığı Belirtileri Nelerdir? Bel Fıtığı Tedavisi
Konya’da deprem! Başkan Altay’dan açıklama
Konya'da deprem oldu!
Libya Genelkurmay Başkanı uçaktaydı! Ankara'dan kalkan özel bir jet düştü
5 katlı binanın giriş katındaki iş yerinde yangın
4 aylık hamile kadını darbedip sokağa attılar
Konyaspor Yardımcı Antrenörü Hasan Fırat: "Maçı ilk yarıda bitirme şansımız vardı"
Yeni asgari ücretin işverene maliyeti belli oldu
Haber Ara