DOLAR : 42,81₺
EURO : 50,09₺
STERLİN : 57,37₺
GRAM : 5.977,12₺
ÇEYREK : 9.829,62₺
CUMHURİYET : 39.001,21₺
Güncel

Beyşehir Gölü ve Anamas Dağı'ndaki kar havadan görüntülendi

Eklenme: 04.03.2022 - 13:54 Güncelleme: 04.03.2022 - 15:02

Konya'nın Beyşehir ilçesinde etkili olan kar yağışı, Beyşehir Gölü Milli Parkı ve Anamas Dağı'nı beyaz örtüyle kapladı.

Beyşehir Gölü ve Anamas Dağı'ndaki kar havadan görüntülendi
Reklam alanı
Beyşehir ilçesinde kar kalınlığı 24 santimetre ölçülürken, yüksek kesimler daha fazla kar yağışı aldı. Kar yağışının ardından ilçe merkezi ile Anamas Dağı karla kaplandı.

Kar yağışı, geçen yıl kuraklık sıkıntısı yaşayan ve su seviyesi oldukça düşen Beyşehir Gölü'ne ve gölü besleyen akarsulara da adeta can suyu oldu. Kartpostallık manzaralar havadan da görüntülendi. 
 

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 8
❤️ 5
😊 4
😡 0
👎 0
😂 7
😢 0
😲 0
Toplam 24 tepki

Yorumlar

  • HASAN 1380 gün önce

    Anamas dağına kayak merkezi ve Beyşehire 5 yıldızlı turizm oteli açalım VE turizm canlansın beyşehirde

Yorum Yap