DOLAR : 42,90₺
EURO : 50,22₺
STERLİN : 57,47₺
GRAM : 6.058,15₺
ÇEYREK : 9.954,56₺
CUMHURİYET : 39.497,91₺
Güncel

Beyşehir'de su ürünlerine yönelik denetimler sürüyor

Eklenme: 20.05.2024 - 14:56 Güncelleme: 20.05.2024 - 14:57

Konya'nın Beyşehir ilçesinde su ürünleri av yasağı dolayısıyla yürütülen denetimler devam ediyor.

Beyşehir'de su ürünlerine yönelik denetimler sürüyor
Reklam alanı

Beyşehir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan açıklamada, İlçe Müdürlüğünce su ürünlerine yönelik denetim ve kontrollerin aralıksız olarak devam ettiği vurgulandı.
Açıklamada, yürütülen çalışmalara ilişkin şu ifadelere yer verildi: "Sağlıklı, güvenilir ve sürdürülebilir gıda arzının sağlanabilmesi için ilçemizdeki perakende satış yerleri ve balık işleme tesisleri, su ürünleri mühendislerimiz tarafından denetlenmiş, veteriner hekimlerimizce ihracatı yapılacak su ürünlerinin gerekli kontrolleri yapılarak sağlık sertifikaları düzenlenmiştir."


Kaynak: AA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 2
❤️ 0
😊 3
😡 2
👎 2
😂 1
😢 1
😲 1
Toplam 12 tepki

Yorum Yap