Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Beyşehir'de her yıl düzenlenen Uluslararası Göl Festivali'nin bu yıl yapılmayacağını duyurdu. Başkan Bayındır, "Gönlümüz elbette her zaman birlik ve coşku dolu festivallerden yana. Ancak bugün, şehrimizin geleceğine yatırım yapma zamanı" dedi.
Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, her yıl geleneksel olarak düzenlenen Uluslararası Göl Festivali'nin bu yıl yapılmayacağını açıkladı. Başkan Bayındır, festivalin şehrin kültürel belleğinde önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, bu yılki iptalin ardında tasarruf tedbirleri ve yoğun çalışma programlarının bulunduğunu söyledi.
"Festivalimizi gerçekleştirmeme kararı aldık"
Adil Bayındır, konuya ilişkin olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Beyşehir Göl Festivalimiz, şehrimizin kültürel belleğinde yer etmiş önemli bir etkinliktir. Ancak bu yıl, hepimizin malumu olan tasarruf tedbirleri ve yoğun çalışma programımız doğrultusunda festivalimizi gerçekleştirmeme kararı aldık" dedi.
"Altyapı ve öncelikli hizmet alanlarına ağırlık veriyoruz"
Başkan Bayındır, "Bu süreçte asfalt çalışmaları başta olmak üzere, altyapı ve öncelikli hizmet alanlarına ağırlık veriyoruz. Vatandaşımızın doğrudan hayatına dokunan hizmetleri aksatmadan sürdürebilmek için bu kararın gerekli olduğunu düşünüyoruz" dedi.
"Gönlümüz elbette festivallerden yana..."
Gönlümüz elbette her zaman birlik ve coşku dolu festivallerden yana. Ancak bugün, şehrimizin geleceğine yatırım yapma zamanı" şeklinde konuşan Başkan Adil Bayındır, "Bu süreçte göstereceğiniz anlayış ve destek için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, nice güzel günlerde yeniden bir araya gelmeyi temenni ediyorum" ifadelerine yer verdi. (Yunus Köroğlu)
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Nerde yobaz var bu tip etkinliğe tepki gösterir. Kimse kimseyi kandırmasın saçma sapan şeylere paralar harcanıyor. Bu tip festivaller sadece müzik değil ticari de bir etkinlik. Yapılmaması üzücü. Konya belediyelerinin de sattığı arsaların bir kısmına halkın genelini ilgilendiren etkinlik yapması güzel olur.
Ne güzel bi karar olmuş
Geçen yıl çok eleştirmenlerden biriydim, bu karara sevindim, ve teşekkür ediyorum.
İyi olmuş .tşk.
Başkanımıza yerinde ve tutarlı aldığı karadan dolayı şükranlarımı sunuyorum.Gönlümüz sizinle
Doğru bir karar olmuş
Yorum Yap
Doğum izni süresi uzatılıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Şehzadeler Belediye Başkanı Durbay için taziye mesajı
Ev hayali kuranlar dikkat! TOKİ’de son hafta...
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na 3 bin sözleşmeli personel alınacak
Otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı: 3 ölü, 2 yaralı
Yük treni hemzemin geçitte otomobile çarptı: 5 yaralı
Konya'da kız kaçırma iddiası cinayetle bitti! Olayla ilgili yeni gelişme
Tartıştığı sürücüyü öldüresiye darbetti
Belediye Başkanı Gülşah Durbay hayatını kaybetti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Terörsüz Türkiye açıklaması: "Mağaralar boşaldı, silahlar yakıldı, yakılıyor"
Arkadaşıyla şakalaşırken bıçağın üzerine düşen genç yaralandı
Konya Büyükşehir’den net galibiyet: MKE Ankaragücü’nü 86-70 mağlup etti
Haber Ara