Son Dakika Haberler

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı öncülüğünde düzenlenen basın toplantısında, pazar günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı Seçimleri 2. Turu ile ilgili değerlendirmelerde bulunuldu. Konya’nın, 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teveccühünü gösterdiğini belirten Başkan Angı, "Ülkemizin 21 yıllık kazanımlarını, Türkiye Yüzyılı ile taçlandıracağız.” dedi.

Başlasın Türkiye Yüzyılı
AK Parti İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıya, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, AK Parti Konya Milletvekilleri Ziya Altunyaldız, Meryem Göka, Latif Selvi, MHP Milletvekili Konur Alp Koçak, AK Parti Konya Eski Milletvekili Hacı Özdemir, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet PEkyatırmacı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ile birlikte AK Parti Konya Milletvekili adayları Armağan Güleç Korumaz, Hümeyra Saçkesen ve Muhammed Zeren katıldı. 

“Konya, cumhura desteğini gösterdi”
28 Mayıs’a doğru adım adım ilerlenirken sahada olmaya devam edildiğini belirten AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, 14 Mayıs’te gerçekleştirilen seçimlere yönelik değerlendirmede bulundu. “Konya’mızın hamd olsun ittifakımıza olan büyük teveccühünü ve cumhurbaşkanı adayımız sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a büyük desteğini gördük” ifadelerini kullanan Başkan Angı, bu destek ve teveccühü daha da yukarıya taşımak hedefinde olduklarını söyledi. 
“Kaos değil güçlü Türkiye’yle yola devam”
Angı açıklamalarını şu sözlerle sürdürdü: “Cumhur İttifakı, mecliste büyük çoğunluğu sağladı. Diğer gruplar, meclis çoğunluğunu ele alacak ve anayasa değişikliği ile güçlendirilmiş parlamenter sistem diye tanımlamakta bile zorlandıkları bir sisteme geçeceklerini iddia ediyorlardı. Milletin huzuruna çıkma cesareti olmayan partiler, diğer partilerin şemsiyesi altında kendilerine yer buldu. Asıp gürlüyorlardı, çok büyük oy oranından, çok büyük milletvekili sayısından bahsediyorlardı. Milletimizin iradesini 14 Mayıs akşamı hep birlikte görmüş olduk. Hem mecliste oluşan aritmetik, hem de inşallah pazar günü cumhurbaşkanımızın seçilmesiyle birlikte tamamlanacak olan ikici tur, aziz milletimiz ve devletimiz için hayırlar getirsin. 21 yıllık Türkiye’nin kazanımlarını Türkiye Yüzyılı ile taçlandıracağız. Milletvekillerimize hayırlı olsun diyor, başarılar diliyoruz. Bundan önce görev yürütmüş vekillerimize ve aday kardeşlerimize de teşekkür ediyoruz.  Konya’nın topyekûn birlikteliği berekete de vesile oluyor. Duamız ve gayemiz odur ki ülkemiz bir kaos iklimine sürüklenmesin, güçlü bir şekilde yoluna devam etsin” 
“28 Mayıs’ta Türkiye Yüzyılı’nın ilk beş senesi başlayacak”
Türkiye’de ilk kez ikinci turlu bir seçimin tecrübe edildiğini hatırlatan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, birinci turda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı açık ara birinci seçen Türk halkına teşekkür etti. Akış, “Şimdi ilk turun verdiği heyecanla azimle, gayretle ikinci tur çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tüm teşkilatımız olarak tekrar milletimizle beraber olmak, milletimize derdimizi anlatmak üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Elbette ki birinci seçimin sonuçları üzerinden verilen mesajı gayet iyi bir şekilde aldık ve de anladık. Ve eksikliklerimiz nelerdir, nerelerde daha iyi çalışmamız gerektiğinin farkındayız. Umut ediyoruz ki 28 Mayıs günü milletimizin çok büyük bir teveccühüyle hiçbir tartışmaya yer bırakmadan Türkiye Yüzyılı’nın ilk beş senesi başlayacak ve Türkiye çok daha müreffeh bir ülke haline dönüşecek, çok daha güzel günlerde hep birlikte olacağız.” İfadelerini kullandı. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 4
  • 4
  • 17
  • 8
  • 2
  • 13
  • 2
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English