Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı “Cuma Buluşmaları” kapsamında Yazır Mahallesi Hz. Huzeyfe Camii’nde mahalle sakinleri ile bir araya geldi.
Reklam alanı
Selçuklu’da geleneksel hale gelen Cuma Buluşmalarının bu haftaki adresi Yazır Mahallesi oldu. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı Huzeyfe Camii’nde kılınan Cuma namazının ardından mahalle sakinleriyle görüşerek onlardan gelen istek ve önerileri dinledi.
Başkanlara, Selçuklu Kaymakamı Eflatun Can Tortop, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Asım Ceyhan, AK Parti Selçuklu Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kelek, Selçuklu Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Avcıoğlu, Yazır Mahalle Muhtarı Celalettin Doğan, Belediye Başkan yardımcıları ve meclis üyelerinin yanı sıra birim müdürleri de eşlik etti.
“Cuma bereketini hemşehrilerimizle birlikte yaşamaya devam ediyoruz”
Cuma günlerinin birlik, beraberlik ve dayanışma için ayrı bir önem taşıdığını ifade eden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Bu gün vesilesi ile şehrimizin farklı noktalarında hemşehrilerimizle bir araya gelerek hem hizmetlerimizin ortaya çıkardığı sonuçları hem de ihtiyaçları bölge sakinleriyle istişare ediyoruz. Bu haftada Selçuklu ilçemizin Yazır Mahallesi’nde hemşehrilerimizin Cumalarını tebrik ettik ve Cuma sevincine ortak olduk. Camilerde duyduğumuz çocuk sesi ve gençlerimizin yoğunluğu şükür sebebimizdir.” Şeklinde konuştu.
"Dolu dolu bir yaz dönemini yaşıyoruz”
Selçuklu'da bereketli bir yaz dönemi yaşadıklarını ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, "Bir taraftan açılış ve temel atmalar gerçekleştiriyor, altyapı ve yeşil alan çalışmaları ile Selçuklu’ya değer katıyoruz. Bütün bunların yanında kültürel, sosyal, sanatsal, sportif faaliyetler ile birçok alanda etkinlikler düzenliyoruz. Yaz etkinliklerimize karne şenliği ile başladık. Yaz aylarında çocuklarımız için kütüphanelerimizin yanı sıra diğer tesislerimiz de faaliyetlerine devam ediyor. Her sene olduğu gibi bu yaz da sporun merkezi Selçuklu’da yaz spor okullarımızdan binlerce çocuğumuz faydalanıyor. Kültür, eğitim ve sanat başlıklarında başta Ahmet Keleşoğlu Sanat ve Tasarım Atölyesi, Selçuklu Sanat Akademisi, Beyhekim Gelişim ve Teknoloji Akademisi ve Hatice Hatun Külliyesi Çocuk Mektebinden de bu dönemde başta çocuklarımız olmak üzere her yaştan binlerce hemşehrimiz faydalanıyor. Hafta sonunda da Seyir Tepemizde Uçurtma Şenliği gerçekleştireceğiz. Selçuklu Belediyesi olarak çocuklarımızla birlikte olmaya, hemşehrilerimizle birlikte olmaya devam edeceğiz inşallah." ifadelerini kullandı.
Başkanlara, Selçuklu Kaymakamı Eflatun Can Tortop, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Asım Ceyhan, AK Parti Selçuklu Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kelek, Selçuklu Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Avcıoğlu, Yazır Mahalle Muhtarı Celalettin Doğan, Belediye Başkan yardımcıları ve meclis üyelerinin yanı sıra birim müdürleri de eşlik etti.
“Cuma bereketini hemşehrilerimizle birlikte yaşamaya devam ediyoruz”Cuma günlerinin birlik, beraberlik ve dayanışma için ayrı bir önem taşıdığını ifade eden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Bu gün vesilesi ile şehrimizin farklı noktalarında hemşehrilerimizle bir araya gelerek hem hizmetlerimizin ortaya çıkardığı sonuçları hem de ihtiyaçları bölge sakinleriyle istişare ediyoruz. Bu haftada Selçuklu ilçemizin Yazır Mahallesi’nde hemşehrilerimizin Cumalarını tebrik ettik ve Cuma sevincine ortak olduk. Camilerde duyduğumuz çocuk sesi ve gençlerimizin yoğunluğu şükür sebebimizdir.” Şeklinde konuştu.
"Dolu dolu bir yaz dönemini yaşıyoruz”Selçuklu'da bereketli bir yaz dönemi yaşadıklarını ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, "Bir taraftan açılış ve temel atmalar gerçekleştiriyor, altyapı ve yeşil alan çalışmaları ile Selçuklu’ya değer katıyoruz. Bütün bunların yanında kültürel, sosyal, sanatsal, sportif faaliyetler ile birçok alanda etkinlikler düzenliyoruz. Yaz etkinliklerimize karne şenliği ile başladık. Yaz aylarında çocuklarımız için kütüphanelerimizin yanı sıra diğer tesislerimiz de faaliyetlerine devam ediyor. Her sene olduğu gibi bu yaz da sporun merkezi Selçuklu’da yaz spor okullarımızdan binlerce çocuğumuz faydalanıyor. Kültür, eğitim ve sanat başlıklarında başta Ahmet Keleşoğlu Sanat ve Tasarım Atölyesi, Selçuklu Sanat Akademisi, Beyhekim Gelişim ve Teknoloji Akademisi ve Hatice Hatun Külliyesi Çocuk Mektebinden de bu dönemde başta çocuklarımız olmak üzere her yaştan binlerce hemşehrimiz faydalanıyor. Hafta sonunda da Seyir Tepemizde Uçurtma Şenliği gerçekleştireceğiz. Selçuklu Belediyesi olarak çocuklarımızla birlikte olmaya, hemşehrilerimizle birlikte olmaya devam edeceğiz inşallah." ifadelerini kullandı.
Kaynak: Haber Merkezi
Reklam alanı
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları
Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya
bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.
⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!
👏
0
❤️
0
😊
0
😡
3
👎
4
😂
0
😢
0
😲
0
Toplam 7 tepki
Brova
Yorum Yap
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hazreti Mevlana'nın çağları aşan öğütleri bize yol gösteriyor
ELA RÜMEYSA CEBECİ KİMDİR? NEDEN TUTUKLANDI?
Ela Rümeysa Cebeci tutuklandı!
Görgün: Türkiye, kendi silahını kendi aklıyla tasarlayıp üretmeye kararlılıkla devam ediyor
Konyaspor, Kayserispor maçının hazırlıklarına başladı
TBMM'de 'mezar başında rakı içme' tartışması
Hava yolu taşımacılığında gümrük işlemleri dijitalleşiyor
Türk Tarih Kurumunun 100 eserden oluşan "Genel Okuyucu Dizisi Kitapları" tanıtıldı
Bosna Hersek Temsilciler Meclisi Başkanı Denis Zvizdić: Kalbimiz her zaman Türkiye’yle beraber
Mevlana şehrinde "Şebiarus" yoğunluğu devam ediyor
Türkiye Taşkömürü Kurumu 263 yeni personel alacak
Konya'da tuvalette silah bulundu! Devreye polis girdi