Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Başkanlar esnaf ziyareti yaptı: 31 Mart için destek istedi

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkanlar esnaf ziyareti yaptı: 31 Mart için destek istedi

Ulubatlı Hasan Mahallesi Fetih Caddesi ile Erenler Mahallesi Başak Caddesi’nde esnaf  ziyareti yapan başkanlar vatandaşlarla buluştu. 

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Karatay Belediyesi’nin ilçeye yaptığı hizmetleri anlatan ve bölgenin taleplerini vatandaşlardan dinleyen Başkanlar, ziyaret ettikleri esnaflardan ve karşılaştıkları hemşehrilerinden 31 Mart için de destek istediler.


Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ile birlikte ilçede esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.


KARATAY SKM’DE SAHA ÇALIŞMALARI ELE ALINDI
Başkanlar Uğur İbrahim Altay ve Hasan Kılca, esnaf ziyaretleri öncesinde Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Karatay İlçe Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi’nde teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Başkanlar burada bir süre, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Işık, ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın ile gençlik kolları ve belediye meclis üyeleriyle 31 Mart Yerel Seçimleri saha programlarını istişare ettiler.


FETİH CADDESİ’NDE ESNAF ZİYARETİ YAPTILAR VATANDAŞLA BULUŞTULAR
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, İlçe yönetim kurulu üyeleri, ilçe gençlik kolları ve belediye meclisi üyeleri daha sonra, Ulubatlı Hasan Mahallesi Fetih Caddesi üzerinde faaliyet gösteren esnafı ziyaret ettiler.


Başkanlar; ziyaret ettikleri işyerleri ve cadde üzerinde karşılaştıkları vatandaşlarla hasbihal etti, mahalleleriyle ilgili beklenti ve önerilerini dinlediler. Başkanlar ayrıca, 31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek Yerel Yönetimler Seçimleri için de hemşehrilerinden destek istediler.


KILCA, ERENLER MAHALLESİ’NDE ESNAF VE EV ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİ
Öte yandan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, ilçe yönetim kurulu üyeleri, ilçe gençlik kolları ve belediye meclis üyeleriyle birlikte Erenler Mahallesi Başak Caddesi üzerindeki esnafları da ziyaret ettiler.
Esnafın ve vatandaşın talep ve önerilerini dinleyen Başkan Hasan Kılca ile teşkilat mensupları, akşam saatlerinde ise yine Erenler Mahallesi’nde ev ziyaretleri gerçekleştirerek 31 Mart Yerel Yönetimler Seçimleri için destek istediler.


KAZANAN YİNE KONYA VE HEMŞEHRİLERİMİZ OLACAK
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay; “AK Parti denince akla ilk önce hayal edilemeyen yatırımların yapılması, ülkemizin kalkınma hamlesi ve yerel yönetimlerdeki başarı geliyor. Bu, milletimize olan sevdamızın ve şehirlerimize yaptığımız hizmetlerimizin bir yansıması aslında. 31 Mart’ta ülke olarak yeni bir seçim yapacağız. Bizler; Büyükşehir Belediyemizle, ilçe belediyelerimizle ve bütün teşkilatlarımızla birlikte Konya Modeli Belediyecilik’ anlayışını devam ettireceğiz. İnşallah 31 Mart akşamı da kazanan yine ülkemiz, Konyamız ve milletimiz olacak” dedi.


KARATAY’IMIZIN DEĞERİNE DEĞER KATMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Esnafın ülke ve Konya ekonomisine değerli katkısının bulunduğunu ifade eden Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ise, esnafın bu katkıyı sürdürmesi adına Karatay Belediyesi olarak ellerinden geleni yaptıklarını aktardı.


Başkan Hasan Kılca şunları dile getirdi; “Bizler her an hemşehrilerimizle iç içeyiz. Belediye olarak 5 yıllık görev sürecimizde yaptıklarımızı ve ‘Türkiye Yüzyılı Şehirleri Vizyonu’nu anlatıyoruz. ‘Bir Başka Karatay’a katkı sağlamak adına gece gündüz demeden Karatay’ımıza ve hemşehrilerimize hizmet vermeye gayret ettik. 31 Mart Seçimleri için yürüttüğümüz saha çalışmalarında bunun vatandaşlarımızca da takdir edildiğini görmek bizleri mutlu ediyor. Bizler de bugüne kadar olduğu gibi yeni dönemde de bu sevgi ve teveccühlerini karşılıksız bırakmayacağız ve sahada olmaya, Karatay’ımızın değerine değer katmaya devam edeceğiz.”

(Veli Şengül)

 

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 3
  • 2
  • 0
  • 4
  • 1
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English