31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrasında yeniden Selçuklu Belediye Başkanı olan Ahmet Pekyatırmacı tebrik ziyaretlerini kabul ediyor. Bu kapsamda Selçuklu, Meram ve Karatay İlçe Kaymakamları ile Konya İl Milli Eğitim Müdürü Başkan Pekyatırmacı’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.
5 yıllık yeni hizmet dönemi için ilçe sakinlerinin teveccühü ile yeniden Selçuklu Belediye Başkanı olan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı görevinin başında. Konya’da merkez ilçe kaymakamlığı görevi yürüten Selçuklu Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Meram Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, Karatay Kaymakamı Cengiz Ayhan ve Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit Başkan Pekyatırmacı’nın yeni dönemi için hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirerek tebriklerini ilettiler.
Yeni dönem için tebrik ziyareti
İlçe kaymakamları ve Konya İl Milli Eğitim Müdürü, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’nın örnek bir ilçe olan Selçuklu’yu aynı standartlarda geleceğe taşımaya devam edeceklerine inandıklarını ve bu konuda her platformda iş birliği halinde olacaklarını ifade ederek hayırlı olsun dileklerini sundular.
“ İlçemiz için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz”
Merkez ilçe kaymakamları ve il milli eğitim müdürüne ziyaretleri sebebiyle teşekkür eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı: “Konya’mızda güzel bir seçim dönemi yaşadık ve bu süreci başarı ile tamamladık. Milletimize yeniden hizmet edecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Artık yeni bir hizmet döneminin başlangıcındayız. Selçuklu’da geride bıraktığımız 5 yıl boyunca sizlerin özverili gayretleriyle güzel hizmetlere imza atmıştık. Yeni dönemde de birlik ve beraberlik içerisinde şehrimize ve ilçemize değer katacak projeleri hayata geçirmenin gayreti içinde olacağız. Bizim hizmet ve yatırımlarımızın temelinde kurumlar arası iş birliği ve Konya Modeli Belediyecilik anlayışı yatıyor. Bu anlamda hem kaymakamlıklarımızla ve sayın kaymakamımızla hem de eğitim camiamızla birlikte her konuda iş birliği halindeyiz ve olmaya devam edeceğiz. Ben kendilerine nazik ziyaretleri için tekrar teşekkür ediyorum. Hep birlikte Selçuklumuz ve şehrimiz için en iyisini yapmaya hep birlikte devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Kaynak: Haber Merkezi
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Mağlubiyetin, yüzde 25 lik oy kaybıı tebriği oamaz. Olsa olsa Koltukta oturmanın bir dönem daha zevkü sefanın tebriğinin kabulüdür bu. Devam edin beyler Reis yakında gerekeni yapacak.Konyada bile bu parti bu hale geldi. NİYE???? sakın emekller demeyin Konyadaki emekliler yine ak partiye verdi. Yola çıktıklarınızı yolda bulduklarınıza değiştiniz. Yanınıza yaklaşılmıyor. değil başkanın bürakratlarının bile yanına yaklaşılmıyor.
NEYİN TEBRİĞİ BU !!!! AKP BÜYÜK BİR AİLEDİR .BU SEÇİİLERDE MAĞLUBİYET VARDIR..İLK SEÇİMLERE KADAR HERKES ÜSTÜNE DÜŞEN GÖREVİ YERİNE GETİRİP TEKRAR .HEP BİRLİKTE SEVİNECEĞİZ.... ÖYLE YAPALIM OLURMU ??? BAŞKANIM !!!
Talat talat bankamatik memnuru olduğun çok belli, kaç para var cebinde talatttt
Yorum Yap
Bakan Kurum 500 bin sosyal konutta ilk kuranın çekileceği ili açıkladı
Milyonluk yarış tayları kaza sonucu telef oldu
Burak Yazgı’dan bir dünya rekoru daha: Tek koluyla 116,8 kilogram kaldırdı
Konya'da şivlilikte korku dolu anlar! Havada çarpışan çocuklar ateşe düştü
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Ekonomik performansımızı Ar-Ge ve inovasyonla kaynaklarla kalıcı hale getiriyoruz
Çöp poşeti içinde cansız bedeni bulundu
Gazeteci Barış Terkoğlu adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı
Dost Eli Derneği’nden Konya’nın Şivlilik geleneğine arabalar dolusu destek
Konya’da Regaib Kandili'nde eller semaya açıldı
Kazakistan, 1 yıl önce düşen Azerbaycan uçağına ilişkin soruşturmanın ara raporunu yayımladı
Bahis soruşturması kapsamında 30 gözlemci PFDK'ye sevk edildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Regaip Kandili mesajı