Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrasında yeni mesai gününde belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.
Reklam alanı
Başkan Pekyatırmacı, “Selçuklu dün olduğu gibi bugün ve gelecekte de çalışmalarıyla takdir edilen, ortaya koyduğu eser ve hizmetleriyle örnek alınan bir ilçe olacak.”
Türkiye 31 Mart Mahalli İdareler seçimini geride bıraktı. Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı da ilçede seçim yarışını birinci tamamlayarak 5 yıllık yeni hizmet dönemi için vatandaşlardan vize aldı.
Seçim sonrası önce bir teşekkür mesajı yayınlayan Başkan Pekyatırmacı, yeni mesai gününde de belediye yöneticileri ile toplantı bir araya geldi. Belediye Başkan Yardımcılarının da hazır bulunduğu toplantıda Başkan Pekyatırmacı, tebrikleri kabul etti.
“Selçuklumuz için daha çok çalışacağız”31 Mart seçimlerini sorunsuz bir şekilde geride bıraktıklarını ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Seçim sonuçlarının ülkemize ve şehrimize hayırlar getirmesini diliyorum. Konya’mızda güzel bir seçim dönemi yaşadık ve alnımızın akıyla sandıktan başarı ile çıktık. Milletimize yeniden hizmet edecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Artık yeni bir hizmet döneminin başlangıcındayız. Selçuklu’da geride bıraktığımız 5 yıl boyunca sizlerin özverili gayretleriyle güzel hizmetlere imza atmıştık. Yeni dönemde de birlik ve beraberlik içerisinde şehrimize ve ilçemize değer katacak projeleri hayata geçirmenin gayreti içinde olacağız. Selçuklu için yapılacak çok işimiz gerçekleştireceğimiz hayallerimiz var. Bütün bunları ortak akıl ve ekip ruhu ile gönül belediyeciliği ilkesini rehber edinerek gerçekleştirmek istiyoruz. Selçuklu dün olduğu gibi bugün ve gelecekte de çalışmalarıyla takdir edilen, ortaya koyduğu eser ve hizmetleriyle örnek alınan bir ilçe olacak. İnşallah bu noktada hep birlikte daha çok çalışacak, Selçuklumuza değer katmak için daha çok gayret edeceğiz. Bu vesile ile yeni dönemin hepimiz için hayırlar getirmesini temenni ediyor, çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum” dedi.
(Veli Şengül)
Reklam alanı
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları
Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya
bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.
⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!
👏
3
❤️
0
😊
3
😡
4
👎
8
😂
1
😢
0
😲
0
Toplam 19 tepki
Gerçek AKP liler Üzüntüden iftar açamıyor...Menfaat Perestlerde Tebrik Kuyruğunda .Ne Tebriği ,Ne Kutlaması BAŞARISIZ OLDUK... Çok Çalışacağız... AKP İl ,Selçuklu il yönetimlerine hemen el çektirilmelidir.. hemen
akp bağıraklarındaki parazitleri atamıyor.belli adamların partisine dönüştü artık. millet bir üst perdeden son kez uyardı.anlarlarmı bence hayır. nasıl yukarı çıkardıysa aşağı indirmeyide bilir bu millet
Başta buyuksehir ve selcuklu meram karatay belediye başkanları çalıştığı daire başkanı müdürleri revize etmeli bir çoğunu değiştirmeli. İl başkanı basta olmak üzere oy kaybı olan ilçe başkanları görevden alınmalı Neyi bekler bunlar istifa etmek icin Ak parti seçmeni bu davranışları beklemekte Genc dinamik insanlar gelmeli bu gorevlere
Adamın biri haber yorumlarında sürekli sizi övdü. Onun mu etkisinde kaldım yoksa <daha çok işimiz var> sloganınızdan etkilenip, ‘işi varmış, bitirsin bari’ mi dedim bilmiyorum ama iyi ki size oy vermişim. Ülkenin cehape ye oyverdiğini görünce ampüle oy vermek daha da bir önem kazandı. Allah işlerini kabul etsin.
ironi yapmıyorsan iftarı etliekmekle açmışsın
Yorum Yap
Ünlü yönetmen ve eşi evinde ölü bulundu!
Kabine’nin gündemi yoğun: Terörle mücadele, asgari ücret ve yasa dışı bahis
NEÜ Koordinasyonda yürütülen Transustain HE Projesi’ne 250.000 Euro hibe desteği
Yeni haftada hava durumu nasıl olacak?
Jandarmadan Konya dahil 8 ilde eş zamanlı operasyon: 54 kişi tutuklandı
Konya dahil 55 ilde gerçekleştirilen siber suç operasyonlarında 301 şüpheli yakalandı
Plajda katliam! 16 ölü, 40 yaralı, 1 gözaltı
6 araç zincirleme trafik kazasına karıştı! 12 yaralı
Bakan Fidan Üç Kademe Toplantısı'na katıldı
Konya'da silahlı bıçaklı kavga! 2 yaralı
Konya’da okuyan 2 öğrenci Hasan Dağı’nda mahsur kaldı! Askeri helikopterle kurtarıldılar
Doğum izni süresi uzatılıyor
Haber Ara