Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Başkan Pekyatırmacı: Her zaman ailelerimizin yanındayız

Selçuklu Belediyesi ilçede misafir edilen depremzede vatandaşlara yönelik olarak “Anne Çocuk Etkinliği” düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda aileler Beyhekim Gelişim ve Teknoloji Akademisi’nde dolu dolu bir gün geçirdi.

Başkan Pekyatırmacı: Her zaman ailelerimizin yanındayız
Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremin yaraları el birliğiyle sarılmaya çalışılıyor. Selçuklu Belediyesi depremin psikolojik yaralarını da sarmak için ilçede misafir edilen depremzede aileler için etkinlik düzenlemeye devam ediyor.  Anne-Çocuk Etkinliği kapsamında afetzede aileler,   Beyhekim Gelişim ve Teknoloji Akademisi’ni ziyaret etti.  
Beyhekim Teknoloji Akademisi’nde yer alan hat sanatları, takı tasarım, fotoğrafçılık, siber güvenlik, moda tasarım ve üretim, , organik oyuncak üretim, İHA ve mekatronik atölyelerindeki eğitimlere katılan aileler keyfili ve kaliteli bir gün geçirdi.
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı da Anne-Çocuk etkinliğinde atölyelerde vakit geçiren ailelere eşlik ederek onların bu anlarına ortak oldu. 
“Her zaman ailelerimizin yanındayız”
On bir ilimizi etkileyen ama gönüllerde tüm Türkiye’yi derinden sarsan depremin yaralarını el birliği ile sarmaya devam ettiklerini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı: “ Devletimiz depremde ilk günden bu yana cansiperane bir tavırla gücünü ortaya koydu. Depremzede vatandaşlarımız için ne gerekiyorsa yaptı ve bundan sonra da aynı gayretle yapmaya devam edecek. Bizler de bu kapsamda bu mücadeleye belediyemizin tüm olanaklarıyla destek olmayı sürdürüyoruz.
İlçemizde misafir ettiğimiz afetzede vatandaşlarımızı yaşadıkları stresten bir nebze olsun uzaklaştırmak için düzenlediğimiz etkinliklerden olan “Anne-Çocuk Etkinliği”nde onları Beyhekim Gelişim ve Teknoloji Akademisi’nde misafir ettik. Burada bulunan okul dışı öğrenme ortamlarımızda dolu dolu bir gün geçirdiler. Biz sadece bugün değil bundan sonra da bu ailelerimizle hep beraberiz ve onların yanlarındayız. Bu birlik ve beraberliğin, tek yürek olabilmenin verdiği güçle üstesinden gelemeyeceğimiz bir durum yok. Ben bu vesile ile tekrar depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum” dedi. 


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 5
  • 2
  • 0
  • 2
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English