Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Başkan Pekyatırmacı'dan Ramazan Bayramı mesajı

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Pekyatırmacı mesajında "Bayramların toplumsal birlikteliğin sağlandığı, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği özel günler olduğunu" ifade etti.

Başkan Pekyatırmacı’dan Ramazan Bayramı mesajı
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı Ramazan Bayramı sebebiyle bir mesaj yayımladı. Birlik, beraberlik ve yardımlaşma duygusunun en güzel örneklerini milletçe yaşadıkları bir Ramazan ayını daha geride bıraktıklarını ifade eden Başkan Pekyatırmacı mesajında şu görüşlere yer verdi: “Mübarek Ramazan ayını geride bırakmanın hüznünü yaşarken sevgimizi, mutluluğumuzu paylaşma ve bütün bir toplum olarak kaynaşma günü olan bayrama ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. Bir ay boyunca Cenabı Allah’ın rızasını kazanmak için tuttuğumuz oruçlardan sonra, bayram günlerine kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bayramlar, insanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı, dargınlıkların unutulduğu, sevgi ve saygının arttığı, kardeşlik ve dostluk duygularının ön plana çıktığı herkesin birbirine hoşgörüyle baktığı en güzel zamanlardır. Bu özel günlerde gönül kapılarımızı sonuna kadar açmalı, şefkat ve merhamet ellerimizi birbirimize uzatmalıyız.Kahramanmaraş merkezli deprem nedeniyle bu yıl Ramazan Ayını buruk karşıladık. Ama devlet ve millet  dayanışması deprem döneminde olduğu gibi Ramazan ayında da en güçlü şekilde sürdü. Mübarek Ramazan ayının bereketi millet olarak sergilemiş olduğumuz dayanışmayı daha da güçlendirdi. Her fırsatta Konya’mızda olduğu gibi deprem bölgesinde de depremzede kardeşlerimizle bir arada geldik ve bundan sonra da onların her zaman yanındayız. Bayramda da depremzede vatandaşlarımızı unutmayarak  paylaşma duygusunu doyasıya yaşayacağız.Bu duygu ve düşüncelerle; tüm vatandaşlarımızın mübarek Ramazan Bayramını kutlar, Bayramın şehrimize, ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa, sağlık, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini dilerim." dedi.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English