Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Başkan Pekyatırmacı’dan bayram mesaisindeki personele ziyaret

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı Selçuklu’da sorunsuz bir bayram için 7/24 mesai yapacak olan belediye personelini ziyaret ederek görev yerlerine uğurladı.

Başkan Pekyatırmacı’dan bayram mesaisindeki personele ziyaret
Başkan Pekyatırmacı ziyaretin devamında ise şehrin emniyet ve güveni için bayram tatili boyunca görevde olan emniyet güçlerini de görev yerlerinde ziyaret ederek kolaylıklar diledi. 
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, ilçe sakinlerinin huzurlu ve rahat  bir bayram tatili geçirebilmesi için  24 saat görevleri başında olacak olan Selçuklu Belediyesi ekiplerini ziyaret ederek onları görev yerlerine uğurladı.

 Başkan Pekyatırmacı ziyaretin devamında yine bayram tatili süresince   şehrin huzur ve güveninin tesisi için çalışan emniyet ekiplerini ziyaret etti.
“Her zaman işçilerimizle bir aradayız ve onların yanındayız”
Selçuklu Belediyesi Tesisler Binasında gece mesaisine çıkacak olan işçilere seslenen Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı tüm Türkiye olarak  barış içerisinde, kardeşlik içerisinde bir bayrama daha erişmenin mutluluğu yaşadıklarını söyledi. Başkan Pekyatırmacı sözlerinin devamında ise şu cümlelere yer verdi: “Selçuklu olarak büyük bir aileyiz. 682 bin nüfusumuzla 50 ilden daha büyük bir ilçe olarak 2 bin 500’ü geçen çalışanımızla büyük bir aileyiz ve ilçemizin huzuru, güvenliği, vatandaşların rahat bir şekilde günlük yaşantılarını sürdürebilmeleri için hep birlikte gayretle çalışıyoruz. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerimiz en çok gayret içerisinde olan ekibimiz. Hakikaten ilçemizin temizliği için, huzuru için gece gündüz demeden, hafta sonu demeden, bayram demeden, çalışıyorsunuz, gayret ediyorsunuz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Emeklerinize sağlık sağolun, var olun. Bu işlerin mutlaka bir karşılığı var. Yani maddi bir karşılığı var mutlaka manevi de bir karşılığı da var. Çünkü biz hizmet ediyoruz. Kur'an'da en çok bize emredilen şey faydalı iş yapmak, hayırlı iş yapmak, insanlara hizmet etmek, insanlara faydalı olmak. Bu noktada da ben inanıyorum ki bütün arkadaşlarımız hizmet aşkıyla işlerini yapıyorlar. Hizmet aşkıyla görevlerine gidiyorlar. Bunun neticelerini hep birlikte görüyoruz. Konyamıza dışarıdan gelen misafirlerimiz  özellikle bize ifade ediyorlar. Diyorlar ki; Konya ne kadar temiz bir şehir, Konya ne kadar güzel bir şehir, Konya ne kadar yeşil bir şehir. Bunların hepsi sizlerin emekleriyle, gayretleriyle. Onun için hepinize. ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Tüm aileye, çocuklara, eşlerinize selamlarımızı iletmenizi istiyorum. Biz bütün yönetim olarak, belediye başkanından başkan yardımcısına, müdürlerine kadar her zaman sizlerle birlikteyiz  sizlerin yanındayız. Bayram öncesi merkezde  Büyükşehir Belediyemiz ve merkez ilçelerimizle birlikte aldığımız karar doğrultusunda bayram öncesi sizleri bir nebze de olsa rahatlatmak için bir takviye yapmış olduk. Bayramdan sonra da en iyi şekilde bütün emeklerinizin karşılığını alacağınız şekilde bir çalışmayla  sizlerin yanınızda olduğumuzu inşallah göstereceğiz. Tekrar Kurban Bayramınız mübarek olsun. Rabbim nice bayramlara sağlıklı, sıhhatli bir şekilde ailelerimizle birlikte ulaşmayı nasip etsin duasında bulunuyorum. Hepinize hayırlı bayramlar, hayırlı çalışmalar diliyorum.“
Başkan Pekyatırmacı konuşmasının ardından araçlarıyla birlikte gece mesaisi yapacak işçileri görev yerlerine uğurladı.
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı daha sonrasında ise bayram tatili süresince  şehrin huzur ve güveninin tesisi için çalışan emniyet ekiplerini Selçuklu İlçe Emniyet Müdürü Ersan Aydın ile birlikte  ziyaret ederek yolculuk yapan vatandaşlara trafikte dikkat etmeleri uyarısında bulundu ve tatlı ikram etti. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 6
  • 3
  • 0
  • 4
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English