Selçuklu Belediyesi’nin Sanat Eğitim Teknoloji Atölye Programları (SETAP) çerçevesinde faaliyet gösteren, çocukların milli ve manevi değerler doğrultusunda eğitim aldıkları marka projelerden biri olan Selçuklu Hatice Hatun Çocuk Mektebi’nde yaz dönemi kursları devam ediyor.
Hatice Hatun Çocuk Mektebi’nde 4-6 yaş grubu ile ilkokul ve ortaokul seviyesindeki 284 öğrenci, alanında uzman eğitmenler eşliğinde Kur’an-ı Kerim ve temel dini bilgiler eğitimleri alıyor. Kişisel gelişimlerine katkı sunan çeşitli atölye faaliyetleriyle de çocukların keyifli vakit geçirdiği Çocuk Mektebi’nde 30 Haziran’da başlayan yaz kursu eğitimleri 15 Ağustos’ta sona erecek.
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı da Selçuklu Hatice Hatun Çocuk Mektebi’ni ziyaret etti. Eğitim alan çocuklarla bir araya gelen Başkan Ahmet Pekyatırmacı, onlarla sohbet ederken, kurs yetkililerinden yaz dönemindeki eğitimlerle ilgili bilgi aldı.
“Çocuklarımıza milli ve manevi değerlerimize bağlı bir eğitim sunuyoruz”
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Hatice Hatun Çocuk Mektebi’nin eğitim alanındaki örnek yatırımlardan biri olduğunu belirterek, “Selçuklu Belediyesi olarak Çocuk Mektebimizde yıl boyunca düzenlediğimiz eğitimlerle çocuklarımızı geleceğe hazırlıyoruz. Hatice Hatun Çocuk Mektebi’nde, okul öncesi çocuklarımızın yanı sıra ilkokul ve ortaokul öğrencilerimize milli ve manevi değerlerimize bağlı bir eğitim sunuyoruz. Ayrıca çocuklarımızın kişisel gelişimlerini destekleyerek onların özgüvenli bireyler olarak yetişmelerini hedefliyoruz. Tabii bu anlamda çocuklarımızın temel dini eğitimlerini tamamlamaları bizim için büyük önem taşıyor. Bu eğitim sürecini, çocuklarımızın sıkılmadan, keyifli etkinliklerle zaman geçirebilecekleri şekilde planlıyoruz. Selçuklu Belediyesi olarak, evlatlarımızın gelişimine katkı sunmayı, onları en iyi şekilde geleceğe hazırlamayı sürdüreceğiz ve inşallah bu eğitim yuvalarımızın sayısını artıracağız. Çocuklarını bize emanet eden kıymetli velilerimize teşekkür ediyor, eğitimlerimizi büyük özveriyle sürdüren tüm eğitmenlerimize çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.
Kaynak: Haber Merkezi
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Sokaklarıda görseniz Başkanım. Pislikten geçilmiyor.
Yorum Yap
Konyasporlu Alassane Ndao tutuklandı
Baraj kenarında dehşet: Otomobilde biri kadın 2 kişi ölü bulundu
Filistin: Gazze Şeridi'nde 60 milyon tondan fazla moloz var
'Yenişehir adıyla İstanbul'da yeni bir ilçe kurulacağı' iddiasına yalanlama
BM'den Gazze'ye insani yardımların yanı sıra personel girişinin de engellendiği uyarısı
Türkiye ile Macaristan arasında dezenformasyonla mücadele alanında iş birliği
Hollanda'dan Ukrayna'ya 700 milyon euro ek askeri yardım
Kapalı otoparkta yanan otomobil paniğe neden oldu
Suriye'nin çeşitli illerinde milyonlarca kişi Hürriyet Günü'nü coşkuyla kutladı
İletişim Başkanı Duran'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Orban görüşmesine ilişkin paylaşım
İstanbul'da şehit düşen polis memurunun naaşı baba ocağına götürüldü
Türkiye ile Macaristan arasında 16 anlaşma imzalandı