Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Başkan Mustafa Kavuş: Onur, gurur ve büyük başarılarla nice yüzyıllara

Milletçe topyekün, cumhuriyetimizin yüzüncü kuruluş yıl dönümüne kavuşmuş olmanın gurur, mutluluk ve heyecanını yaşadıklarını ifade eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Bu gurur ve onuru, canları pahasına bizlere yaşatan ecdadı rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” diye konuştu.

Başkan Mustafa Kavuş: Onur, gurur ve büyük başarılarla nice yüzyıllara
Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Türkiye Cumhuriyeti’nin yüzüncü yılı dolayısıyla yayımladığı mesajında ayrıca şu görüşlere yer verdi; “Bu yüce millet, canlarından aziz bildikleri vatanın bağımsızlığı uğruna canından, malından, sevdiklerinden vazgeçerek ‘Ya şehadet ya hürriyet’ diyerek cepheye koşmuş, nihayetinde bundan tam bir asır önce cumhuriyeti, kanıyla, canıyla, büyük fedakarlıklarla ve ağır bedeller ödeyerek kurmuştur. Eşsiz fedakarlıklarıyla bizlere bu güzel vatanı ve cumhuriyeti bırakan aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi de minnetle anıyorum.

Sonu cumhuriyetle taçlanan kurtuluş mücadelesinde yediden yetmişe kenetlenen ecdadın izinden giden bizler bugün Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet payidar kılmak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyor, birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde geleceğimizi inşa ediyoruz. Köklü tarihimizden aldığımız güçle, genelde Türkiye’yi hedeflerine ulaştırmak özelde de ilçemizde modern, müreffeh bir yaşam inşa etmek için gayret gösteriyoruz.

Öte yandan bir asır önce verilen istiklal mücadelesi bugün dahi mazlum halklara ilham vermeye devam etmektedir. Mazlum Filistin ve Gazze halkının bugün dünyanın en büyük ve gelişmiş ordularına karşı verdiği kutlu özgürlük mücadelesi bunun en güzel örneklerinden biridir. İnşallah, mazlumların zalimlere karşı yürüttükleri her mücadelede olduğu gibi bu direniş de elbet bir gün zaferle sonuçlanacaktır.    

Tüm bu düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere Kurtuluş Savaşımızın tüm kahramanlarını şükran ve minnetle yâd ediyor, 100. yılında aziz milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum. Onur, gurur ve büyük başarılarla dolu nice yüzyıllarımız olsun” (Yunus Köroğlu)
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English