Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Başkan Kılca koruyucu ailelerle şenlikte buluştu

Karatay Belediyesi ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, koruyucu ailelerin öneminin vurgulanması ve desteklenmeleri amacıyla bir program düzenledi.

Başkan Kılca koruyucu ailelerle şenlikte buluştu
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün koruması altındaki çocukların da katıldığı etkinlikte koruyucu aileler ve çocuklar hem piknik yaptı hem de yapılan çeşitli etkinliklerle doyasıya eğlendi.

Karatay Belediyesi, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü iş birliğiyle koruyucu aileleri bir araya getirdi. Karatay Şehir Parkı’nda düzenlenen şenlikte koruyucu aileler ile koruma altındaki çocuklar, unutulmaz bir gün geçirdi.

Koruyucu ailelerin bir araya gelerek deneyimlerini paylaşmaları ve çocuklarının eğlenceli bir ortamda vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen şenlikte çeşitli oyunlar, palyaço gösterileri, illüzyon ve eğlenceli aktiviteler yer aldı. Çocuklar ayrıca, Karatay Hayvanat Bahçesini de gezdi. 

ÇOCUKLARIMIZ İÇİN NE YAPSAK AZ
Koruyucu ailelerin fedakarlıklarının toplumun geleceği için çok önemli olduğunu vurgulayan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, koruyucu aileler ve çocuklarla birlikte olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti. 

Karatay Belediyesi olarak her zaman çocukların yanlarında olacaklarını söyleyen Başkan Hasan Kılca; “Çocuklarımız bizim geleceğimiz, onların geleceğe hazırlanmasında Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz ve koruyucu ailelerimiz büyük emek veriyor. Emekleri için tüm aileleri tebrik ediyorum. Bizler de Karatay Belediyesi olarak gençlerimize, çocuklarımıza özellikle eğitim noktasında ciddi destekler veriyoruz. Geleceğimize ve yarınlarımıza yatırım yapıyoruz. Çocuklarımızı çok seviyoruz. Onların gülümsemesi bize enerji veriyor. Çocuklarımız için ne yapsak az. Burada en büyük alkışı hak eden koruyucu ailelerimiz çünkü en büyük fedakarlığı yapan onlar. Karatay Belediyesi olarak bu çocuklarımızın yanında olmaya ve onlara destek vermeye devam edeceğiz” dedi. 

KORUYUCU AİLELİK ÇOK ANLAMLI BİR KURUM
Aile ve Sosyal Hizmetler Konya İl Müdürü İbrahim Akyüz, koruyucu aileliğin çok anlamlı bir kurum olduğuna dikkat çekerek, çocuklara aile sıcaklığı hissettiren koruyucu ailelere teşekkür etti. İl Müdürü İbrahim Akyüz şunları söyledi; “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ve gençlerimizi daha huzurlu yarınlara taşıma noktasında, birlik ve beraberliğin öneminin ortaya çıktığı bu programda bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu programda bizlere ev sahipliği yapan, bize destek veren Karatay Belediyesi’ne teşekkür ediyorum.” 

EVLATLARIMIZLA ARAMIZDA GÖNÜL BAĞI VAR
Konya Koruyucu Aile Derneği Başkanı Faruk Küçükkömürler de programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Koruyucu ailelerin önemine değinen Küçükkömürler; “10 yıldan beri bir kız bir de erkek iki evladın koruyucu aileliğini yapıyorum. Bu evlatlarımızla aramızda kan bağı değil, can bağı var. Allah herkese böyle bir sevgi ve şefkat nasip etsin. Buradaki bütün ailelerimiz koruma altındaki evlatlarımıza kendi evlatlarından daha fazla gönül bağı ile bağlı ve memleketine, milletine, insanlığa ve İslam’a faydalı birer nesil yetiştirmek için gayret ediyor. Koruyucu ailelerimize en büyük desteği veren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve değerli eşi Emine Erdoğan Hanımefendiye şükranlarımı arz ediyorum. Konya olarak bizlerden desteğini esirgemeyen Karatay Belediye Başkanımız Hasan Kılca Başkanımıza, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz İbrahim Akyüz’e,  Müdür Yardımcılarımıza ve görevli tüm uzman kardeşlerimize teşekkür ediyorum” dedi. 

Etkinliğin düzenlemesi dolayısıyla emeği geçen herkese teşekkür eden koruyucu aileler ise, programın aileler, çocuklar ile yöneticilerin birbirleriyle tanışmaları ve deneyimlerini paylaşmaları açısından önemli olduğunu söylediler. (Veli Şengül)
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English