Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Başkan Kılca, ilk iftarını Karatay Şefkat Evleri’nde açtı

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Ramazan ayının ilk iftarını Karatay Şefkat Evleri’nde kalan misafirlerle birlikte açtı. Konya’nın ve Karatay’ın her Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da bambaşka bir manevi iklime büründüğünün altını çizen Hasan Kılca; “Bizler de Karatay Belediyesi olarak bu manevi iklim ışığında ilçemizde ihtiyaç sahibi her bir hemşehrimizin yanında olmaya devam ediyoruz” dedi.

Başkan Kılca, ilk iftarını Karatay Şefkat Evleri’nde açtı
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, ilk iftarını açmak için Karatay Şefkat Evleri’ndeki misafirlerle bir araya geldi. 

Karatay Şefkat Evleri’ndeki ilk iftar programına Başkanı Hasan Kılca ile eşi Şerife Kılca’nın yanı sıra Karatay Kaymakamı Zafer Orhan ve eşi Şengül Orhan, ilçe mülki idare amirleri, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti Karatay İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Işık, Karatay Belediye Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri ile Şefkat Evleri’nde misafir edilenler katıldı.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ile ilçe protokol üyeleri, programa katılan aileler ve çocuklarla tek tek ilgilendi, onlarla bir süre sohbet ederek Karatay Şefkat Evleri ile ilgili taleplerini dinledi. 

"İHTİYAÇ SAHİBİ TÜM HEMŞEHRİLERİMİZİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, iftar öncesinde yaptığı konuşmada, çok güzel bir ortamda Karatay’ın misafirleriyle bir arada olduklarını belirterek iftar programına katılan herkese teşekkür etti. 

Başkan Hasan Kılca; “Bizleri Ramazan ayının bu güzel akşamında, kardeşlik ve rahmet sofrasında bir araya getiren Rabbime hamd ediyorum. Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul etsin. İnşallah bayrama da bu güzellik içerisinde yine hep birlikte kavuşuruz. İlk iftarımızı sizlerle yapalım istedik. Kaymamamız, ilçe müdürlerimiz, meclis üyelerimiz ve çalışma arkadaşlarımız da buradalar. Konya’mızda, Karatay’ımızda çok güzel bir uyum ve ahenk var. Hamdolsun her Ramazan olduğu gibi bu yıl da bu şehrin sokakları da ruhu da yine bir başka. Konyamız, manevi iklimiyle ve huzuruyla ülkemizin en güzel şehirlerinden birisi. Burada sizlerle bir arada bulunmaktan büyük bir haz duyuyorum. İki yıldır Pandemi nedeniyle toplu iftarlar yapamıyorduk. 2019 yılında yine ilk iftarımızı sizlerle yapmıştık bu yıl da yine beraberiz. Rabbim bizlerin bu birlikteliğini ve beraberliğini daim kılsın inşallah. Karatay Belediyesi olarak bizler, Ramazan boyunca ihtiyaç sahibi ailelerimizle, şehit ailelerimizle, engelli kardeşlerimizle birlikte olmaya devam edeceğiz. Ramazan Ayı’nın huzur ve ikliminde, ihtiyaç sahibi tüm hemşerilerimizin ihtiyaçlarını gidermek için tüm ekimizle çalışacağız” dedi. 

"NE KADAR BİR VE BERABER OLURSAK TOPLUMUMUZ O KADAR YÜKSELİR"
Karatay Kaymakamı Zafer Orhan ise Ramazan ayının ilk iftarını Karatay Şefkat Evleri’nde açtıkları için çok mutlu olduğunu ifade etti ve bu ortamı sağlayan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’ya teşekkür etti. 

Zafer Orhan, şunları dile getirdi; “Bizleri Ramazan’a kavuşturan yüce Allah’a hamd ediyorum. Ne kadar bir ve beraber olursak bütün olursak bu toplum o kadar yücelecektir. O kadar kendini güvende hissedecektir. Bundan sonra iftar sofralarında başkanımızın ifade ettiği gibi birlikte olacağız.”

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 8
  • 2
  • 3
  • 2
  • 3
  • 4
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English