Son Dakika Haberler

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, yayımladığı mesajla Miraç Kandil’ini tebrik etti.

Başkan Kılca’dan Miraç Kandili mesajı

Tüm dünyanın zorlu bir süreçten geçtiğinin altını çizen Başkan Hasan Kılca; “İnsanlık olarak türlü felaketlerle sınandığımız bugünlerde Yüce Allah’tan ülkemize, İslam Alemi ve bütün insanlığa sağlık, sıhhat, huzur ve barış getirmesini temenni ediyor; Konyalı hemşehrilerim basta olmak üzere tüm İslâm âleminin Miraç Kandilini tebrik ediyorum” dedi.

 

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Miraç Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Peygamberimiz Hz. Muhammed’in ilahi huzura yükseldiği gece olarak kabul edilen mübarek Miraç Kandiline bir kez daha ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yasadıklarını belirten Başkan Hasan Kılca’nın mesajı şu şekilde: 

 

“Sıkıntılarla geçen zamanın ardında gizlenen o güzel müjdedir Miraç. Gönüllerimizin müstesna bir coşku yasadığı bu güzel gece Peygamber Efendimizin (SAV) kutlu yolculuğunun anlamını kavramaya gayret göstermeli, birlik ve beraberliğe daha çok önem vererek hatalarımızı telafi yoluna gitmeliyiz. Mucizelerle dolu bu mübarek gecede içtenlikle yapılan her dua kendimizi bularak yüce Rabbimin huzuruna kabul edilmemizin en güzel yollarından biridir. Bu gecenin kıymetini bilerek fırsata çevirelim ve ellerimizi her zamankinden daha çok açalım. 

 

İnsanlık olarak oldukça zor bir dönemden geçiyoruz. Geçtiğimiz yıl bugün, bütün ülkemizi derinden sarsan depremlerin acısını halen içimizde taşıyoruz. Allah bir daha böyle felaketler göstermesin bizlere. Yine, 7 Ekim’de başlayan Gazze saldırılarıyla Siyonist işgalci güçler, mevcut ablukanın sınırlarını soykırıma çevirerek tüm dünyanın gözü önünde, bebek, çocuk kadın demeden eşi benzeri görülmemiş bir katliam sergiliyor. Miraç, en sıkıntıya düştüğümüz zamanda dahi bir çıkış yolunun olabileceğini ve Yüce Allah’ın yardımını esirgemeyeceğini gösteren müstesna zaman dilimlerinden biridir. Rabbim bizleri böyle gecelerin kıymetini bilenlerden eylesin. Rabbim, bu gecenin hürmetine Miraç’a ev sahipliği yapan Aksa topraklarına sükûnet, yiğitlerine zafer nasip etsin. Bu kıymetli gece vesilesiyle, içinde bulunduğumuz bu kutsal zaman dilimini en güzel şekilde değerlendirip, nefislerimizi tefekkür ve ibadetle temizleyelim. Rabbimizin rahmetine sığınıp, dualarımızı eksik etmeyelim. Tüm ümmetin refah, huzur ve mutluluğuna vesile olsun bu gece. 

 

Bu duygu ve düşüncelerle; aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Miraç Kandil’ini en kalbi duygularımla tebrik eder bu gecenin ülkemiz, milletimiz ve dünya mazlumları için hayra, huzura vesile olmasını diliyorum.”


Kaynak: Haber Merkezi

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English