Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Başkan Kavuş, yağışlardan olumsuz etkilenen mahallelerde incelemelerde bulundu

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, yoğun yağışlardan olumsuz etkilenen Hatunsaray, Botsa, Kayadibi ve Yeşildere mahallelerini ziyaret ederek son durum hakkında bilgi aldı. Başkan Kavuş, ilk andan itibaren ekiplerin çok sayıda araç ve iş makinesiyle bölgelerde çalışma gerçekleştirdiklerini ifade ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başkan Kavuş, yağışlardan olumsuz etkilenen mahallelerde incelemelerde bulundu
Konya’da etkili olan yoğun yağmur yağışları, merkeze uzak bazı mahallelerde küçük çaplı hasara yol açarken Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Hatunsaray, Botsa, Kayadibi ve Yeşildere mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Yağışlar nedeniyle olumsuz etkilenen mahallelerin muhtarlarından son durum hakkında bilgi alan Başkan Kavuş, ekibiyle birlikte hasar tespit çalışmalarına katıldı.
BAŞKAN KAVUŞ SON DURUM HAKKINDA BİLGİ ALDI  
Başkan Kavuş ziyaret ettiği mahallelerde yaptığı açıklamada, “Şehrimizde geçtiğimiz günlerde yağan yoğun miktarda yağışla birlikte bazı mahallelerimizde bu durum hasara yol açtı. Ekili arazileri sular altında kalan hemşehrilerimiz oldu, bazı evleri su bastı. Biz de hem son durum hakkında bilgi almak hem de yaraların sarılması noktasında yapılabileceklerle ilgili ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz” cümlelerini kullandı.
“ACİL MÜDAHALE EKİBİ OLUŞTURARAK İLK ANDAN İTİBAREN HEMŞEHRİLERİMİZİN YANINDA OLDUK”
Hatunsaray, Botsa, Kayadibi ve Yeşildere mahalleleri sakinlerine ‘Geçmiş Olsun’ dileklerini ileten Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Aniden bastıran sağanak yağmur yağışlarının ardından Meram Belediyesi olarak acil müdahale ekibi oluşturarak hemşehrilerimizin yardımına koştuk. Devletimizin tüm kurumları çok sayıda araç ve iş makinesi ile bölgede zararın büyümemesi ve hayatın bir an önce normale dönmesini sağlamak için canla başla mücadele ettiler. Meydana gelen olumsuzluklar ve su baskınlarına karşı ekipler öncelikle önleyici tedbirler almış, devamında ise yaraların sarılması amacıyla çalışmalarını tüm gece ve gün boyunca devam ettirmişlerdir. Her durumda olduğu gibi bu olayda da hemşehrilerimizin yanındaydık ve yanlarında yer almaya devam edeceğiz” şeklinde görüş belirtti.
“YAŞANMASI MUHTEMEL SEL OLAYLARINA KARŞI KURUMLARIMIZ DEĞERLENDİRMELERİNİ YAPIYOR”
Başkan Kavuş, bölgedeki çalışmaların süreceğini belirterek şunları söyledi; “Bereketin afete dönüşmesini istemeyiz. Daha sonra yaşanması muhtemel sel ve afetlere karşı önlem amacıyla Islah edilmesi gereken kanallarla ilgili de ilgili kurumlarımız gerekli incelemelerini sürdürüyor ve değerlendirmelerini yapıyor.Bu doğa olayının sebep olduğu yaraların sarılması için Meram Belediyemiz ve devletimizin tüm kurumları ile hemşehrilerimizin hizmetinde olmaya ve her türlü desteği vermeyi sürdüreceğiz. Rabbim beterinden korusun. Geçmiş olsun” 

Mahalle sakinleri ile muhtarlar da Başkan Mustafa Kavuş ve ekibine yağışların başladığı ilk andan itibaren zararın en aza indirilmesi için gösterdikleri özveri dolayısıyla teşekkür ettiler.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 2
  • 0
  • 6
  • 4
  • 0
  • 4
  • 1
  • 1
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English