Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun ile birlikte Karahüyük Büyük Camii’nde Karahüyük Mahallesi sakinleriyle buluştu.
Reklam alanı
Vatandaşlarla tek tek hasbihal eden Sorgun ve Kavuş, bu buluşmanın ardından Karahüyük Emekliler Lokalinde emeklileri ziyaret ederek sıcak bir sohbet gerçekleştirdi.
Her Cuma günü farklı bir mahallede Cuma Namazı sonrası vatandaşlarla buluşan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’un bu haftaki adresi Karahüyük Büyük Camii oldu.AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun’un da Başkan Kavuş’a eşlik ettiği ziyarette AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, AK Parti Meram Gençlik Kolları Başkanı Melih Sefa Danışık ve AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri hazır bulundu.
“Hemşehrilerimizle her buluşmamız Meram'a bir artı katıyor”
Kılınan Cuma Namazı sonrasında vatandaşlarla tek tek hasbihal eden Milletvekili Ahmet Sorgun ve Başkan Mustafa Kavuş, mahalle sakinleriyle istişare edip, talep ve beklentileri dinlediler.
Hemşehrileriyle bir araya geldikleri, iç içe oldukları her anın hem kendileri hem de hizmetleri açısından çok önemli ve değerli olduğunu kaydeden Başkan Kavuş, “Cuma Buluşmalarımız, tüm bir araya gelişlerimizin arasında çok daha özel bir yere sahip. Hem hemşehrilerimizin bu bayram gününü kutluyor, hem de sıcak ve samimi bir etkileşim içinde oluyoruz. Bu buluşmalar sonuçları itibariyle hem onlar hem de bizler için büyük yararlar sağlıyor” diye konuştu.
Hemşehrileriyle bir araya geldikleri, iç içe oldukları her anın hem kendileri hem de hizmetleri açısından çok önemli ve değerli olduğunu kaydeden Başkan Kavuş, “Cuma Buluşmalarımız, tüm bir araya gelişlerimizin arasında çok daha özel bir yere sahip. Hem hemşehrilerimizin bu bayram gününü kutluyor, hem de sıcak ve samimi bir etkileşim içinde oluyoruz. Bu buluşmalar sonuçları itibariyle hem onlar hem de bizler için büyük yararlar sağlıyor” diye konuştu. “Allah büyüklerimizin duasından mahrum bizi bırakmasın”
AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun ve Başkan Mustafa Kavuş, Cuma Buluşması sonrasında da Karahüyük Emekliler Lokali’ni ziyaret ettiler.
Burada da emeklilerin sohbetlerine katılan her iki isim onlarla hasbihal ettiler.AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak diğer tüm oluşumlardan farklı, seçim olsun olmasın her daim vatandaşlarla bir araya geldiklerinin altını çizen Milletvekili Sorgun, “AK Parti hizmet erlerinin bir araya gelerek oluşturduğu bir partidir. Bizim için her vatandaşlarımıza hizmetkar olarak onların duasını almak çok önemlidir. Ama büyüklerimizin duasını almak çok daha önemli. Bu sebeple her fırsatta büyüklerimizle bir araya geliyor, belediyelerimizin lokallerini ziyaret ediyor, onların isteklerini yerine getirmeye gayret gösteriyoruz. Bugün de Başkanımız Mustafa Kavuş ile birlikte Karahüyük Emekli Lokalimizi ziyaret ederek hatırlarını sorduk. Allah onları başımızdan eksik etmesin” dedi.
Burada da emeklilerin sohbetlerine katılan her iki isim onlarla hasbihal ettiler.AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak diğer tüm oluşumlardan farklı, seçim olsun olmasın her daim vatandaşlarla bir araya geldiklerinin altını çizen Milletvekili Sorgun, “AK Parti hizmet erlerinin bir araya gelerek oluşturduğu bir partidir. Bizim için her vatandaşlarımıza hizmetkar olarak onların duasını almak çok önemlidir. Ama büyüklerimizin duasını almak çok daha önemli. Bu sebeple her fırsatta büyüklerimizle bir araya geliyor, belediyelerimizin lokallerini ziyaret ediyor, onların isteklerini yerine getirmeye gayret gösteriyoruz. Bugün de Başkanımız Mustafa Kavuş ile birlikte Karahüyük Emekli Lokalimizi ziyaret ederek hatırlarını sorduk. Allah onları başımızdan eksik etmesin” dedi. Kaynak:
Reklam alanı
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları
Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya
bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.
⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!
👏
2
❤️
0
😊
13
😡
31
👎
41
😂
0
😢
0
😲
3
Toplam 90 tepki
Sayın Cumhurbaşkanımız bütün yük senin omuzlarında.Allah cc yar ve yardımcınız olsun.Sen yürüyorsun ardından millet yürüyor.Ama bilhassa Konya milletvekilleri maalesef çok zayıf.Eski bir Milli Selamet partili olarak sizden Allah cc rızası için Reise yardımcı olmanızı rica ediyor,çalışmalarınızda başarılar diliyorum.Haydi Türkiye 14 Mayıs İslam\'ın zaferi olacak inşaAllah.
vekiller Tayyip Erdoğan\'ın çalıştığının, gösterdiği gayretin 10 da birini göstermiyorlar. seçim yaklaştı kendilerini gösteriyorlar.
oylar reise. reis olmasa siz de yoksunuz halk gözünde.
seçim vakti tabi gelirsiniz.
Masallah her biri nurlu suleyman vakit namazlarinada bakleriz efem
Reisin yurt dışı ekibi harika, Yurt içi ekibi reisi sattı.
Bırakın şu cuma namazı çıkışını birde pazaryerlerine çıkın maçanız yerse tabi
Tahir Akyürek milletvekili değil mi o neden halkla buluşmalar yapmıyor
Seçimler yaklaşınca bizim konya Miley vekilleri meydana çıktı kazandıkları birdaha yüzüne bakmazlar
vekiller Tayyip Erdoğanın çalıştığının, gösterdiği gayretin 10 da birini göstermiyorlar. seçim yaklaştı kendilerini gösteriyorlar.
Yorum Yap
Yeni haftada hava nasıl olacak?
TBMM'de yeni haftada bütçe maratonu devam edecek
Kasımda 502 firmaya dahilde işleme izin belgesi verildi
Türbedarlık geleneği "tuz" ikramıyla devam ediyor
MEB taşra teşkilatına yönelik görevde yükselme sınavı başvuru süresi uzatıldı
Yeni asgari ücret için takvim işliyor
Konya'da kız kaçırma iddiası kanlı bitti!
Parka gitmek için evden ayrılan çocuk her yerde aranıyor
Bakan Fidan: Gazze'de sürekli ihlal edilen bir ateşkesle karşı karşıyayız
Bakan Bayraktar: Türkiye'de her bir saatte yaklaşık 10 dönüm güneş tarlası kuruyoruz
Afyonkarahisar-Konya kara yolunda beton mikserine çarpan otomobil hurdaya döndü! Sürücü hayatını kaybetti
Otomobil patladı, feci şekilde can verdi
Haber Ara