Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Başkan Kavuş, genç iletişimcilerle bir araya geldi

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileriyle buluştu. ‘Şehir Pazarlaması ve İletişim’ hakkında tecrübelerini aktaran Başkan Kavuş, Meram’ın tanıtımına dair yaptıkları çalışmaları anlatarak öğrencilerle sohbet etti.

Başkan Kavuş, genç iletişimcilerle bir araya geldi
Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık Kulübü tarafından düzenlenen programa, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İmran Aslan, Reklamcılık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin  Altunbaş, Halkla İlişkiler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Özodaışık, Radyo Televizyon Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sevil Yıldız, öğretim görevlileri ve çok sayıda iletişim öğrencisi katıldı. Selçuk Üniversitesi Merkezi Derslik Binası Çatalhöyük Amfisinde gerçekleşen programda Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Meram’a dair bilgiler vererek, Türkiye’de marka değerine sahip ilçenin tanıtımına sundukları katkıdan bahsetti.  
 “MERAM BELEDİYESİ YAPTIĞI PROJELERLE ÖNCÜ OLMAKTADIR”
Meram Belediyesinin ‘Tevazu, Samimiyet ve Gayret’ düsturuyla sadece Türkiye’de değil, Dünya’da öncü belediyecilik hizmeti veren bir kurum olduğunu dile getiren Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İmran Aslan, “Meram Belediyesi yaptığı projelerle öncü olmakta ve her türlü alanda başarılı hizmetler vermektedir. Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi olarak kurulduğumuz yıldan itibaren teorik bilgilerin uygulamalı şekilde verilmesinin öncülüğünde eğitim anlayışını benimsedik. Bu yaklaşımla Türkiye’nin en önemli ve başarılı fakültelerinden biri olduk. 30’ncu yılımızı kutladığımız bu yılda da yine sektörün ve alanın duayenlerini öğrencilerimizle buluşturmanın gayreti içerisindeyiz. Bu kapsamda yoğun iş temposu içerisinde kıymetli vakitlerini ayıran Meram Belediye Başkanımız Mustafa Kavuş’a çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.  

 “BAŞKANIMIZ İLETİŞİMİ VE ŞEHİR PAZARLAMASINI ÇOK İYİ BİLEN BİR İDARECİ”
Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altunbaş, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’un belediye başkanlığını farklı ve iletişim gücü kuvvetli şekilde sürdürdüğünü söyleyerek, “Meram Belediye Başkanımız Mustafa Kavuş’u iletişim fakültesi öğrencileriyle buluşturmak bizim için anlamlı ve güzel oldu. Meram bambaşka ve marka bir ilçemiz. Bu kapsamda şehir pazarlaması da yüksek olan bir  ilçemiz. Bu anlamda  Mustafa başkanımız iletişim ve şehir pazarlamasının önemini çok iyi biliyor.  Bizler geleceğin iletişimcilerini yetiştirirken, kendisini değiştiren ve geliştiren bir kurum olarak bölümlerimizdeki derslerimizi de çağın gereklerine göre değiştiriyoruz. Bu kapsamda ‘Şehir Pazarlaması’ dersi olan tek fakülteyiz. Sayın Mustafa Kavuş’un iletişim ve şehir pazarlamasını farkındalık olacak şekilde iyi yapan çok önemli bir isim olduğunu biliyoruz. ‘İletişim ve Şehir Pazarlaması’ konusundaki tecrübelerini öğrencilerimizle paylaşan başkanımıza teşekkür ederiz” şeklinde görüş belirtti. 
“GENÇLERLE BİRLİKTE OLMAKTAN DOLAYI ÇOK MUTLUYUM”
Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, gençlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi. Başkan Kavuş, “Sohbeti muhabbeti seviyorum, ama gençlerle sohbeti muhabbeti daha çok seviyorum. Sizlerle sohbet ederken, sizin benden öğreneceğinizden daha çok ben sizlerden yeni şeyler öğreniyorum. Özellikle de günümüz hakkında, teknoloji ve bilişimle ve yeni dünya ile ilgili şeyler öğreniyorum. İşte bu da benim için büyük mutluluk. Tabiki konu Meram olunca, mutluluğum ikiye katlanıyor” dedi. 

‘İNSANA DAİR NE KADAR GÜZELLİK VARSA MERAM’DA’
Gençlere Meram’ı anlatan ve son dönemde yaptıkları çalışmalarla ilçenin marka değerine katkı sunduklarını belirten Başkan Kavuş, “Evliya Çelebi hayranlıkla anlattığı seyahatnamesinde Meram’ı; “Budin’de Peçuy mesiresi, Sirem şehrindeki Baruthane mesiresi, Kırım yarımadasının Sudak Bağı, İstanbul’un bahçe ve gülistanları, Malatya’nın Aspuzu’su, Tebriz’in Şah-ı Cihan Bağı bu Konya’nın Meram mesiresinin yanında bir çimenlik bile değildir” diye tarif etmiştir. İnsana dair ne kadar güzellik varsa Meram’da bu güzellikleri görmek mümkün” şeklinde konuştu. 

‘İLETİŞİM SAMİMİYETLE BAŞLAR’
Etkili iletişimin samimiyetle başlaması gerektiğini vurgulayan Başkan Kavuş, “Bizler için tevazu, samimiyet, güler yüz ve tatlı dil iletişimin en vazgeçilmezi. Hemşehrilerimizle bir araya geldiğimizde onlarla olan konuşmalarımız, içten gelen güler yüzleri iletişimimizi çok daha kalıcı hale getiriyor. Tüm bu süreçler yaşam içerisinde düzgün insan olmanın ve düzgün insan kalabilmenin de bir parçasıdır. Meram’da hemşehrilerimizle iletişimimiz güçlü bir gönül bağından oluşuyor. Bizlere gelen taleplere çeşitli sebeplerden dolayı bazen olumlu cevap veremiyoruz ancak neden olumlu cevap veremediğimizi karşımızdaki hemşehrimize anlattığımızda birbirimizi anlayabiliyoruz. Bu da iyi iletişimin en güzel örneklerinden” diye belirtti.  

Program, öğrencilerin Meram’a ve iletişime dair sorularıyla devam ederken, Başkan Kavuş samimi yanıtlar verdi.  (Veli Şengül)
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English