DOLAR : 42,86₺
EURO : 50,37₺
STERLİN : 57,43₺
GRAM : 6.002,64₺
ÇEYREK : 9.874,84₺
CUMHURİYET : 39.180,96₺
Güncel

Başkan Altay ve Başkan Kavuş’un mahalle ziyaretleri sürüyor

Eklenme: 02.12.2021 - 13:14

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Meram’ın ilçe merkezine uzak mahallelerindeki vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Altay ve Başkan Kavuş, son olarak Kavak, Hatunsaray ve İnlice Mahallesi sakinleri ile buluştu.

Başkan Altay ve Başkan Kavuş’un mahalle ziyaretleri sürüyor
Reklam alanı
Meram’ın her köşesinde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile birlikte Kavak, Hatunsaray ve İnlice mahallelerini ziyaret etti. Burada mahalle sakinleriyle buluşan Başkan Altay ve Başkan Kavuş istek ve talepler hakkında bilgi aldı.
“YAPILAN ÇALIŞMALARIN KARŞILIĞI OLARAK HEMŞEHRİLERİMİZİN DUALARI YETİYOR”
Uzak yakın demeden ilçeye bağlı tüm mahalleleri ziyaret etmeye ve çalışmaları yerinde incelemeye devam eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, "Meram’da yatırımlarımızın temelini hemşehrilerimizle yaptığımız istişareler ve sohbetler oluşturuyor. Gönüllere girmeye şiar edinerek yapılacak hangi hizmet varsa hemşehrilerimizin ihtiyaçlarına uygun olarak planlamasını yapıyoruz. Merkeze uzak kalan mahallelerimizi ihmal etmiyor, sürekli olarak buralara da ziyaretler yapıyoruz.
Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay ile birlikte Kavak, Hatunsaray ve İnlice Mahallelerimizde de hemşehrilerimizle buluşarak çaylarını içtik, sohbet ettik. Meram’da yapılan çalışmaların karşılığı olarak hemşehrilerimizin duaları bizlere yetiyor. Çalışmalarımıza yön veren ziyaretlerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz” şeklinde görüş belirtti.
“GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ EN ÇOK KONYA’MIZA YAKIŞIYOR”
Vatandaşlarla buluşmaktan büyük keyif aldıklarını dile getiren Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise “Şehrimizde dokunmadığımız hemşehrimizin kalmaması için istişarelerimize, gezilerimize, ziyaretlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Meram Belediye Başkanımız Mustafa Kavuş ile birlikte Kavak, Hatunsaray ve İnlice Mahallelerimizde ikamet eden hemşehrilerimizle buluştuk. Konya’da tüm kurumlarımızla ortak hareket ederek çalışıyor, bunun karşılığını da hemşehrilerimizin sevgisiyle karşılaşıyoruz. Gönül Belediyeciliği en çok Konya’mıza yakışıyor” dedi. 


Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 3
❤️ 0
😊 8
😡 9
👎 12
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 32 tepki

Yorumlar

  • Adil Bakır 1476 gün önce

    Bizleri mecliste temsil eden vekillerimiz nerede ????

    • Garip 1476 gün önce

      Başkanlar randevularıma neden cevap alamıyorum

  • çarşamba sk sakinleri 1476 gün önce

    hiç zannetmiyorum ama.... umarım eski hacı isa efendi mah (yenişehir) meram belediyesi karşı tarafına da giderlerde.... 14 katlı trilyonluk darilerin karşısındaki 2,5 kat imarlı (pis kokuların geldiği) mahalleli ile görüşürler... gelmeselerde ahirette hesabını verecekler ama.... yine de garbidanın umudu.....

    • Vatandaş 1475 gün önce

      VERME OY ARKADAŞ

  • Mehmet 1476 gün önce

    Hala bunları dinleyip oy vereceksiniz öylemi ey konyalı Allah rızası için aklınızı kullanın yeter artık

Yorum Yap