Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Başkan Altay: Seydişehir’imiz için var gücümüzle çalışıyoruz

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, mahalle ziyaretleri kapsamında Seydişehir’in; Çavuş, Gevrekli, Akçalar, Bostandere, Ketenli, Taraşçı, Kesecik ve Ortakaraören mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Yeni Büyükşehir Yasası’yla birlikte ilçelerde önemli hizmetler yaptıklarını belirterek, “Bu zamana kadar verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Biz de elimizden geldiğince eksikleri gideriyor, Seydişehir’imiz için var gücümüzle çalışıyoruz.” dedi.

Başkan Altay: Seydişehir’imiz için var gücümüzle çalışıyoruz
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Seydişehir ilçesine bağlı mahallelerde vatandaşlarla buluştu.

Başkan Altay, AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi Tevfik Tığlıoğlu, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ile birlikte Seydişehir’e bağlı Çavuş, Gevrekli, Akçalar, Bostandere, Ketenli, Taraşçı, Kesecik ve Ortakaraören mahallerini ziyaret etti.

“BÜYÜKŞEHİR YASASIYLA İLÇELERİMİZİN YATIRIMLARI ARTTI”
Ziyaretlerde vatandaşlarla ve muhtarlarla bir araya gelerek görüş ve talepleri yerinde dinleyen Başkan Altay, Yeni Büyükşehir Yasası’yla birlikte Konya sınırlarında bulunan tüm yerleşim yerlerinden sorumlu hale geldiklerine hatırlattı.
Konya’nın çok büyük bir coğrafya olduğunu kaydeden Başkan Altay, “168 eski kasabası, beldesi var. 42 bin kilometrekarelik alan. Yeni yasayla birlikte de ilçelerimize önemli hizmetlerde bulunduk. Bu zamana kadar verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Biz de ilçe belediyelerimizle koordinasyonlu bir şekilde çalışarak elimizden geldiğince eksikleri gidermek için, Seydişehir’imiz için var gücümüzle çalışıyoruz. İlçelerimiz her şeyin en güzeline layık.” dedi.
“ÇİFTÇİMİZİN GELİRİNİ ARTIRMAK EN ÖNEMLİ HEDEFİMİZ”
İlçelerdeki hizmetlerin katlanarak artacağına dikkat çeken Başkan Altay, tarımsal desteklemelerin önemine vurgu yaparak, “Sizlerin bundan faydalanmanızı arzu ediyoruz. Kırsalda yaşayan vatandaşlarımızın gelirlerinin artırılması bizim en önemli hedefimiz. Burada yaşayan insanlar çok fazla gelir elde etmeliler ki burada yaşamaları devam etsin. Buradaki üretim, ülkemiz için çok önemli ve kıymetli. Özellikle pandemi döneminde, savaş döneminde gördük ki gıda üretimi en az sınırları korumak kadar önemli. Çünkü açken insanın bir şey yapması mümkün değil. Bu yıl da özellikle tarımsal üretim fiyatları çiftçimizin yüzünü güldürecek şekilde.” diye konuştu.
BAŞKAN ALTAY’A TEŞEKKÜR ETTİ
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal da ziyaretlerinden dolayı Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a teşekkür ederek, Büyükşehir Belediyesi’yle koordineli olarak yürütülen hizmetlerin devam edeceğini söyledi.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 1
  • 10
  • 8
  • 0
  • 8
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (2)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • HA
    hasan ali
    2 yıl önce

    sahin başkan seçim e destek için desteksiz atiyorsunuz 1 selçukludan beri siz selçukluda tek birmetre imar açmadınız 20 senedir selçuklu imar görmedi var olan imarlı yerleri revize adı altında imarlarını iptal ettin arsa yok inşaat lar durdu kiralar 4 ila 10 bin tl oldu belediye sarayını yıktın persolenin her bir birimi bir yerde bir belediye saray i yapamayan başkan olarak literatura gireceksin sanayileri kaldıramadın oto garın yerini belirledin lakin vizyon yok mevcut oto garı verin birine yeni yere oto gar yapsın mevcut yere belediye sarayı yapsın para vermeden belediye sarayı yapılır oto garda yap işlet yapsın para vermeden belediye sarayı yapılmış olur siz selçuklu kongre merkezinden başka selçukluya ne yaptınız sizin 20 sene konyaya zarar verdiniz sizin sayenizde arsa yok kiralar afaki durumda sizin yuzunuzde konya da çevre yolu yapılmadı çunku kendiniz iş yapmadığınız için masaya vurup çevre yolunu istiyemiyorsunuz siz ak partiye zarar veriyorsunuz ve sizin gibi çalışmayanların yuzunde akparti kaybederse şaşmayız

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
  • F
    fargo
    2 yıl önce

    Aynası iştir kişinin, lafa bakılmaz. Fakat hayat tecrübem odur ki, bir insan çok konuşuyorsa az iş, az konuşuyorsa çok iş yapmıştır...

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English