DOLAR : 42,82₺
EURO : 50,09₺
STERLİN : 57,35₺
GRAM : 6.003,59₺
ÇEYREK : 9.864,89₺
CUMHURİYET : 39.141,43₺
Güncel

Başkan Altay: Şehrimizi yönetirken gücümüzü kadın kardeşlerimizden alıyoruz

Eklenme: 07.03.2024 - 10:55

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Altay: Şehrimizi yönetirken gücümüzü kadın kardeşlerimizden alıyoruz
Reklam alanı

Başkan Altay’ın mesajı şu şekilde:

“Aile kurumunun temel direği olan kadınlar, toplumumuzun dokusunu ören ve milletimizin bütünlüğünü sağlayan en değerli varlıklardır. Peygamber Efendimizin ‘Cennet, annelerin ayakları altındadır’ Hadis-i Şerifi, kadınların değerini ve annelerin kutsallığını vurgulamaktadır. Kadınlarımız, sadece aile içinde değil, tüm toplumda merhametin, sevginin ve fedakarlığın sembolüdür. Tıpkı ülkemizde olduğu gibi şehrimizin her bir noktasında yükselen eserlerin, yapılan hizmetlerin temelinde de hanım kardeşlerimiz bulunuyor. Bizler Konya Modeli Belediyecilik anlayışıyla şehrimizi yönetirken gücümüzü hanım kardeşlerimizden alıyoruz. Aile Sanat ve Eğitim Merkezlerimiz, Meslek Edindirme Kurslarımız, Aile ve Kadın Destek Merkezimiz, KOMEK Atölyelerimiz, ilçelerdeki kooperatiflerimiz, Spor Konya faaliyetlerimiz, kadınların kendilerini geliştirdikleri, üretime ve istihdama dahil oldukları,  şehrimizin yarınlarına yön verdikleri merkezler konumunda bulunuyor. Hanım kardeşlerimizin her zaman yanında olmaya ve şehrimizi el birliğiyle çok daha güzel günlere taşımaya devam edeceğiz. Bu vesileyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadınlarımızın varlığının, gücünün ve fedakarlığının önemine bir kez daha dikkat çekiyor; tüm hanım kardeşlerimizin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum. Unutmayalım ki, güçlü bir toplum, ancak güçlü kadınlarla mümkündür.” (Veli Şengül)

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 1
😡 4
👎 5
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 10 tepki

Yorumlar

  • bozkurtlar 651 gün önce

    gücünü sen rantdan alıyorsun.bir gün devran dönecek yargılanacaksın ve bu halkın yüzünü bakamayacksın az kaldı.melih gökçek den daha beter olacan.konya halkının malını babayın malı gibi peşkeş çek.kul hakkı bonuna dolanacak senin.reklam panolarını parasını kendin ver belediyenin halkın parasıyla herkes reklam verir.ayrıca fetö cünün kralısın nohutçu ortağınla.

  • gonya 651 gün önce

    belediye nin borcunu açıkla kredi çekip maaş ödüyon sata sata yandaşlara bir yer bırakmadın konya belediyesi eskiden borçsuz bir belediye idi.hangi inşaaat firmalarıyla ortaksın onuda millete bi anlatıver.rabbim inşallah senden ve senin gibilerden hesap soracak.

  • gonyalı 651 gün önce

    bunum ortak olduğu ya da paşkeş işlerini yürüttüğü tüm inşaat şirketlerinin binalarında afişi var devasa.bu inşaat firmaları ve bu adama soruşturma açılmalı mal varlığını açıklamalı belediye şeffaf ihale yapmalı.biberci öztaş ve diğerlerinden başka ihale alacak yok mu.

  • 42Konya42 651 gün önce

    Neredeyse her köşe başında bulunan devasa resminizin olduğu bilbordların parasını kendi cebinizden mi, yoksa Belediye bütçesinden mi ödediniz sayın başkan? Faturasını ibraz ederseniz seviniriz Konya haklı olarak.

Yorum Yap