Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Başkan Altay Konya’nın en büyük millet bahçesinde incelemelerde bulundu

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ereğli’de gün boyu esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan ve açılışa hazırlanan yarı olimpik yüzme havuzu ile Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nca yapımı son aşamaya getirilen Konya’nın en büyük millet bahçesinde incelemelerde bulundu.

Başkan Altay Konya’nın en büyük millet bahçesinde incelemelerde bulundu
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ereğli’de gün boyunca ziyaretlerde ve yatırım incelemelerinde bulundu.
İlk olarak AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Köklü, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun ve MHP Ereğli İlçe Başkanı Musa Yılmaz ile birlikte Ereğli Tarihi Kent Meydanı Cephe İyileştirme Projesinin 1. Etap Çalışmalarını başlatan Başkan Altay, daha sonra civardaki esnafları ziyaret ederek hayırlı işler diledi.
GENÇLERLE VE ASEM KURSİYERLERİYLE BULUŞTU
Ardından Ereğli Millet Kıraathanesi’nde gençlerle sohbet eden Başkan Altay, devamında Konya Büyükşehir Belediyesi Aile Sanat ve Eğitim Merkezi’ni (ASEM) ziyaret ederek kursiyerlerle bir araya geldi.
YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZUNU İNCELEDİ
Ereğli ziyaretlerine yatırım incelemeleriyle devam eden Başkan Altay, bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve açılışa hazırlanan Ereğli Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nu inceledi. Başkan Altay, havuzu yakın zamanda hizmete açacaklarını söyledi.
“KONYA’NIN EN BÜYÜK MİLLET BAHÇESİ EREĞLİ’YE İNŞA EDİLİYOR”
Başkan Altay, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile TOKİ tarafından Ereğli’ye kazandırılan ve yapımı son aşamaya gelen millet bahçesinde de incelemelerde bulundu. Konya’nın en büyük millet bahçesinin Ereğli’ye inşa edildiğini vurgulayan Başkan Altay, “200 bin metrekarelik alanıyla ilçemize hizmet etmek için son aşamaya gelinmiş durumda. İnşallah bahar aylarında buranın açılışını gerçekleştirmeyi planlıyoruz. İçerisinde kafeteryası, yürüyüş yolları, kameriyeleri, oyun alanları, on binlerce bitkiden oluşan alanıyla adeta Ereğli için yeni bir cazibe alanı oluşturuldu. Ereğli’mize hayırlı olsun. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum’a, TOKİ Başkanımız Ömer Bulut’a emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Çok daha güzel ve gelişmiş Ereğli için hep birlikte çalışıyoruz” dedi.
DEPREMZEDELER VE ŞEHİT AİLELERİ İLE İFTAR YAPTI
Ereğli Yeni Sanayi esnafını da ziyaret eden Başkan Altay, Ereğli programı kapsamında deprem bölgelerinden gelerek KYK yurduna yerleştirilen depremzedelerle iftar programında bir araya geldi.
Daha sonra Ereğli Belediyesi tarafından Ereğli Kültür Merkezi’nde düzenlenen iftarda şehit aileleri ve gazilerle buluşan Başkan Altay, “Belediye Başkanımız böyle bir iftardan bahsedince ‘sizlerle birlikte olmak bizim için büyük bir onurdur’ diyerek buraya geldik. Sayın belediye başkanımıza bu güzel organizasyondan dolayı teşekkür ediyorum. Ramazan-ı Şerif’in artık sonuna doğru hızlıca yaklaşıyoruz. İftarlar ve sahur programları oluyor ama bizim için en büyük şeref sizlerle birlikte olmak. Bu vesileyle bütün şehit anne ve babalarının ellerinden öpüyor, gazilerimizi gönülden kucaklıyorum. Sizler evlatlarınızı kaybettiniz ama bizler sizlerin evladıyız. Onun için bizleri de dualarınızdan unutmayın. Ramazan-ı Şerif’in hayırlar getirmesini niyaz ediyorum. Rabbim şehitlerimizin şefaatinden bizlere de nasip etsin. Böyle organizasyonlar Konya’mızın her yerinde gerçekleştiriliyor. Tüm belediye başkanlarımıza, kaymakamlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Programa Ereğli Kaymakamı Edip Çakıcı, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Köklü, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun ve MHP Ereğli İlçe Başkanı Musa Yılmaz da katıldı.

İftar programının ardından Yunus Emre Parkında kurulan Milliyetçi Hareket Partisi Otağı’nda partililerle de bir araya gelen Başkan Altay daha sonra Atatürk Caddesi’nde faaliyet gösteren esnaflarla sohbet etti.

Başkan Altay’ın yoğun Ereğli programı İmamı Azam Camisi’nde kılınan teravi namazıyla sona erdi.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 8
  • 2
  • 22
  • 7
  • 2
  • 15
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (1)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • GG
    görüp gözeten var
    1 yıl önce

    Yazık inşaat park parke vergileri çarçur etmeyin görüp gözeten var

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English