Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Başkan Altay Bozkır’ın Mahallelerini Ziyaret Etti

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Bozkır ilçesine bağlı mahallelerde vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Altay Bozkır’ın Mahallelerini Ziyaret Etti
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, mahalle ziyaretleri kapsamında Bozkır’ın Arslantaş, Üçpınar, Söğüt, Dereiçi, Hisarlık ve Hamzalar mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Altay, “Nüfusun yoğunluğuna göre, ilçelerin durumuna göre Konya genelinde her yerde bir kalkınma hamlesi, bir eksiği tamamlama gayreti içerisindeyiz. Bunu da keyifle yapıyoruz. Çünkü her gittiğimiz yerde sevgiyle, muhabbetle karşılanıyoruz. Ben hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

Bozkır’a bağlı Arslantaş, Üçpınar, Söğüt, Dereiçi, Hisarlık ve Hamzalar mahallelerini ziyaretinde muhtarlar ve vatandaşlarla istişarelerde bulunan Başkan Altay, ilçelerin Konya merkez standartlarında olması için yoğun çaba sarf ettiklerini belirtti.
Başkan Altay, “Sürekli gerçekleştirdiğimiz mahalle ziyaretlerimizde amacımız hem sizleri yerinizde ziyaret etmek hem de bize söyleyecekleriniz varsa onları not etmek. Hem Bozkır merkeze hem Bozkır’ımızın mahallelerine hizmet etmekten ayrıca mutluluk duyuyorum. Tabii ne kadar hizmet etsek sizlerin vermiş olduğu desteğin karşılığı olmaz. Hem Sayın Cumhurbaşkanımıza hem bizlere çok yüksek oranda destek veriyorsunuz. Allah hepinizden razı olsun.” dedi.
Birlik ve beraberliğin devam etmesi temennisinde bulunan Başkan Altay sözlerine şu cümlelerle devam etti:

“Biz, sizler görev verdiğiniz sürece şehrimiz için, Bozkır’ımız için, mahallelerimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Nüfusun yoğunluğuna göre, ilçelerin durumuna göre Konya genelinde her yerde bir kalkınma hamlesi, her yerde bir eksiği tamamlama gayreti içerisindeyiz. Bunu da keyifle yapıyoruz. Çünkü her gittiğimiz yerde sevgiyle, muhabbetle karşılanıyoruz. Ben hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun.”

Başkan Altay’a Bozkır ziyaretinde; AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Fidan, Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı ve AK Parti Bozkır İlçe Başkanı Kadir Güven eşlik etti.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 6
  • 3
  • 10
  • 2
  • 2
  • 6
  • 1
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English