Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Başkan Altay “Başarmaya Hazırım” projesinde öğrencilere hikaye kitabı dağıttı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit ile birlikte “Başarmaya Hazırım” adlı kitap okuma projesi kapsamında 3. sınıf öğrencilerine hikaye kitabı dağıttı. Meram Cemal Bardakçı İlkokulu’nda düzenlenen programda Konya genelindeki 44 bin 500 3. sınıf öğrencisine hikaye kitabı ve kendi hikayelerini yazacakları defterleri hediye ettiklerini belirten Başkan Altay, “Proje inşallah Konya’mızda çocuklarımızın ufkuna yeni bir başlangıç olacak” dedi.

Başkan Altay “Başarmaya Hazırım” projesinde öğrencilere hikaye kitabı dağıttı
Konya Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün hayata geçirdiği kitap okuma projesi kapsamında 31 ilçedeki ilkokul 3’üncü sınıf öğrencilerine hikaye kitabı dağıtılıyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Başarmaya Hazırım” projesi kapsamında Meram Cemal Bardakçı İlkokulu’nda düzenlenen kitap dağıtım programına katılarak öğrencilerle bir araya geldi. 

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte öğrencilere yönelik Türkiye’ye örnek işler yaptıklarını dile getiren Başkan Altay, birçok projede olduğu gibi bu projede de güzel işler ortaya çıktığını belirterek, şunları kaydetti:
“ÇOCUKLARIMIZIN UFKUNA YENİ BİR BAŞLANGIÇ OLACAK”
“Proje kapsamında 44 bin 500 3. sınıf öğrencimizin tamamına kitapları ve kendi hikâyelerini yazacakları defterlerini hediye etmiş olduk. Burada amaç çocukların okuma alışkanlığı kazanmalarını, kitapla buluşmalarını sağlamak. Kendilerinin de yazamaya başlamasını teşvik etmek. Başta İl Milli Eğitim Müdürümüz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah Konya’mızda çocuklarımızın ufkuna yeni bir başlangıç olacak. Hayırlı uğurlu olsun.”

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ YİĞİT, BAŞKAN ALTAY’A TEŞEKKÜR ETTİ
Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit de projenin ikinci yılında başarıyla devam ettiğini ifade ederek, “Bu projede çocuklarımıza okuma, okudukları kitap neticesinde hikâye yazma, aynı zamanda aileleriyle birlikte kütüphanelere ve kırtasiyelere giderek kitap alma ve evlerinde kendilerine ait küçük de olsa bir kütüphane oluşturma gibi hedeflerimiz var. Geçen yıl güzel sonuçlar aldık. İnşallah bu yıl da güzel sonuçlar alacağımızı düşünüyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımıza da çok teşekkür ediyorum. Projemizin mali boyutunu tamamen Büyükşehir Belediyemiz karşıladı” ifadelerini kullandı.
“Başarmaya Hazırım”  adlı kitap okuma projesiyle Konya’nın 31 ilçesinde öğrenim gören tüm 3. sınıflara Hikâye Kitabı ve Hikâye Kurgu Özel Defteri hediye edilecek.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Kader Eşiyok
Sorumlu Yazı İşleri Müdürü

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English