Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Başkan Altay açıkladı! Konya'ya 5 milyar 326 milyon liralık eser kazandırıldı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya’nın 42 bin kilometrekarelik geniş coğrafyasında 14 Mayıs seçimleri öncesi yoğun bir seçim çalışması yürüttüklerini belirtti.

Başkan Altay açıkladı! Konya’ya 5 milyar 326 milyon liralık eser kazandırıldı
Büyükşehir Belediyesi olarak 7 Nisan’dan 3 Mayıs’a kadar 36 farklı temel atma ve açılış gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Altay, son bir ay içerisinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı Konya Buluşmasında açılışı yapılan Büyükşehir yatırımları ile birlikte 5 milyar 326 milyon liralık eserin açılış veya temel atmasını gerçekleştirdiklerini ifade etti. 
Başkan Altay, “Türkiye Yüzyılı’nda yeni bir şahlanışla Türkiye sadece bölgesinin değil, dünyanın en güçlü ülkelerinden birisi olacak. Konya olarak milletvekillerimizle birlikte şehrimize önemli hizmetler yapacağımıza inanıyorum. Gayretlerinden dolayı teşkilat mensuplarımıza, milletvekili adaylarımıza teşekkür ediyorum. Her zaman olduğu gibi seçim sürecinde de bize gösterdikleri yoğun ilgi ve destekten dolayı tüm Konyalılara teşekkür ediyorum. İnşallah 14 Mayıs akşamı bayramımız olsun” ifadelerini kullandı.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, seçim çalışmaları kapsamında son bir ay içerisinde şehir merkezinin yanında ilçeleri de karış karış gezerek Konyalılarla kucaklaştı.
42 bin metrekarelik coğrafyada milletvekili adayları ve AK Parti Teşkilatları ile birlikte Konya genelinde yoğun bir dönemi geçirdiklerini dile getiren Başkan Altay, emeklerinin karşılığının 14 Mayıs’ta sandığa yansıyacağına inandığını söyledi.  
“KONYA’NIN YARINLARININ ÇOK DAHA İYİ OLMASI İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ” 
Seçim çalışmalarının çok coşkulu geçtiğini vurgulayan Başkan Altay, “Konya’da siyaset yapmak çok keyifli. Sayın Cumhurbaşkanımızın dava arkadaşı olmak çok keyifli. Çünkü gittiğimiz her yerde vatandaşımızın ilgisinin artarak devam ettiğini, çok büyük coşkuyla bizi karşıladıklarına şahitlik ettik. İnşallah sandıklarda da Konya’nın her zaman olduğu gibi gereğini yapacağına inanıyorum. Tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Bir taraftan da eser siyaseti yapıyoruz. Hem seçim çalışmalarına katıldık hem de Büyükşehir Belediyesi olarak 7 Nisan’dan 3 Mayıs’a kadar 36 farklı temel atma ve açılışlar gerçekleştirdik.

Konya tarihinin en büyük ulaşım yatırımının da içinde olduğu tam 3 milyar 862 milyon liralık hizmetin açılışını ya da temel atma programını yaptık. Yine son dönemin en güçlü mitinglerinden birisi olan Konya Mitingimizde Sayın Cumhurbaşkanımız Büyükşehir Belediyemize ait 1 milyar 464 milyon liralık eserlerin açılışını gerçekleştirdi. Böylece toplamda 5 milyar 326 milyon liralık eser şehrimize kazandırılmış oldu. Biz, Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla şehrimize eser kazandırmak için yoğun bir çaba sarf ediyoruz. İnşallah milletvekillerimizle birlikte bundan sonra Konya’mızın yarınlarının çok daha iyi olması için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
“KONYA OLARAK BU EKİPLE ŞEHRİMİZE ÖNEMLİ HİZMETLER YAPACAĞIZ”
Türkiye’nin 14 Mayıs 1950’de “yeter söz milletin” diyerek yeni bir başlangıç yaptığını hatırlatan Başkan Altay, “İnşallah şimdi 14 Mayıs 2023’te de yine milletimiz Türkiye Yüzyılı’nın başlangıcını yapacaktır. Buna inancımız tam. Türkiye Yüzyılı’nda yeni bir şahlanışla Türkiye sadece bölgesinin değil, dünyanın en güçlü ülkelerinden birisi olacak. Konya olarak bu ekiple inşallah şehrimize önemli hizmetler yapacağımıza inanıyorum. Gayretlerinden dolayı teşkilat mensuplarımıza, milletvekili adaylarımıza teşekkür ediyorum. Her zaman olduğu gibi bu seçim sürecinde de bize gösterdikleri yoğun ilgi ve destekten dolayı tüm Konyalılara teşekkür ediyorum. İnşallah 14 Mayıs akşamı bayramımız olsun” ifadelerini kullandı. 
BAŞKAN ALTAY MERKEZDE VE İLÇELERDE KONYALILARLA KUCAKLAŞTI
Son bir ay içerisinde merkez ilçeler hariç toplam 32 ilçe seferi yaparak vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Altay, 36’sı Büyükşehir Belediyesi’ne ait açılış ve temel atma olmak üzere 125 açılış, temel atma, iş başlangıcı ve saha incelemesi gerçekleştirdi. İstanbul, İzmir ve Ankara’da katıldığı hemşehri buluşmalarıyla gurbette yaşayan Konyalılarla da kucaklaşan Başkan Altay, 7 çocuk ve gençlik buluşmasında çocukların ve gençlerin coşkusuna ortak oldu. Bütün bu saha çalışmalarında 11 bin kilometreden fazla yol kat eden Başkan Altay, Türkiye’nin seri üretim ilk yerli ve milli otomobili TOGG’u da hem şehir merkezinde hem ilçelerde Konyalılarla buluşturdu.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 2
  • 0
  • 20
  • 6
  • 0
  • 14
  • 2
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (1)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • K
    Konyalii
    348 gün önce

    Başkan çevre yolu ,yeni hal ne oldu,bunlara paranız yetmedi mi?

    • Cevapla
    • Begen (3)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English