Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Başkan Altay: 31 ilçedeki şehit ve gazi ailelerimizin evlerine misafir oluyoruz

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya’nın 31 ilçesinde yaşayan gaziler ile şehit ve gazi ailelerinin evlerine her hafta düzenli olarak ziyaret gerçekleştiriyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, gaziler ile şehit ve gazi aileleri için ne yapılsa az olduğunu belirterek, 31 ilçedeki şehit ve gazi evlerine misafir olarak teşekkür ve minnet duygularını ifade ettiklerini söyledi.

Başkan Altay: 31 ilçedeki şehit ve gazi ailelerimizin evlerine misafir oluyoruz

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya genelinde yaşayan şehit ve gazi ailelerini düzenli olarak ziyaret ederek evlerine misafir oluyor. Konya Büyükşehir Belediyesi Şehit ve Gazi Hizmetleri Müdürlüğü personelleri her hafta düzenledikleri ziyaretler kapsamında gaziler ile gazi ve şehit aileleriyle buluşuyor.Şehit ve gazi derneklerinden katılımın da olduğu ziyaretler kapsamında Mayıs ayında ilk olarak Akşehirli Şehit Sinan Aktay’ın babası Salih Aktay ve annesi Navruz Aktay ile Kore gazilerimizden 93 yaşındaki Kazım Çetinkaya ve ailesi Akşehir’deki evlerinde ziyaret edildi.

 

Geçtiğimiz hafta Ilgın İlçesinde ikamet eden,  Şehit Hasan Çatal’ın babası Zekeriya Çatal ile 93 yaşındaki Kore Gazisi Rahmi Çiğil ve ailesi, 94 yaşındaki Kore Gazisi Aybaş Yaman ile ailesi  evlerinde ziyaret edildi.

 

Ziyaretler kapsamında bu hafta ise, Güneysınır ilçesinde Şehit Ahmet Kurt’un babası Mehmet Kurt, şehidin annesi Esmehan Dinç ve 94 yaşındaki Kore Gazisi Durali Akyamaç’ın evlerine misafir olundu.“ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ MİLLETİMİZE EMANET”

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, büyük bir cesaret ve özveriyle vatan için canını ortaya koyan kahraman gazilerin ve şehitlerin  milletimizin gönlünde eşsiz bir yeri olduğunu belirterek, onların ailelerinin de milletimize emanet olduğunu vurguladı.

 

Gaziler ile şehit ve gazi aileleri için ne yapılsa az olduğunu kaydeden Başkan Altay, belediye olarak 31 ilçedeki şehit ve gazi evlerini ziyaret ederek misafir olduklarını, onlara teşekkür ve minnet duygularını ifade ettiklerini söyledi.ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ ZİYARETLERDEN ÇOK MEMNUN

Gaziler ile şehit ve gazi aileleri de 2019 yılında başlayan ve iki yıldır her hafta düzenli olarak devam eden ziyaretler dolayısıyla duydukları mutluluğu dile getirerek, hatırlanmanın çok güzel bir duygu olduğunu ifade etti. Projede emeği geçenlere teşekkür eden aileler, kapılarının her zaman misafire açık olduğunu belirtti. (Yunus Köroğlu)

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English