DOLAR : 42,62₺
EURO : 49,47₺
STERLİN : 56,78₺
GRAM : 5.810,94₺
ÇEYREK : 9.559,82₺
CUMHURİYET : 37.928,58₺
Güncel

Barış Pehlivan, Kürşad Oğuz ve Suat Toktaş hakkında tutuklama talebi

Eklenme: 29.01.2025 - 18:26 Güncelleme: 30.01.2025 - 01:14

'Bilirkişi' soruşturmasında Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş, Halk TV Program Koordinatörü Kürşad Oğuz ve Barış Pehlivan tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi

Barış Pehlivan, Kürşad Oğuz ve Suat Toktaş hakkında tutuklama talebi
Reklam alanı

Halk TV yayınında "bilirkişiyi etkilemeye teşebbüs" ve "kişiler arasındaki konuşmaların dinlenmesi ve kayda alınması" suçlarından başlatılan soruşturmada Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş, Halk TV Program Koordinatörü Kürşad Oğuz ve Barış Pehlivan tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. 

Ne olmuştu?
Barış Pehlivan, Seda Selek ve Halk TV Sorumlu Müdürü Serhan Asker dün 'bilirkişi soruşturması' gerekçesiyle gözaltına alınmıştı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun adını açıkladığı bilirkişiyle yaptığı görüşmeyi yayınladığı gerekçesiyle gözaltına alınan gazeteci Barış Pehlivan, Halk TV Sorumlu Müdürü Serhan Asker ve söz konusu yayının moderatörü Seda Selek geceyi Emniyet'te geçirdi.

Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Suat Toktaş ve Halk TV Program Koordinatörü Kürşad Oğuz da bugün kanala gelen polisler tarafından Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne götürüldü. Halk TV'den yapılan açıklamada Barış Pehlivan, Seda Selek ve Serhan Asker'in gözaltına alınmasına gerekçe gösterilen ses kaydını Kürşad Oğuz'un aldığı duyurulmuştu. Adliyeye sevk edilen gazetecilerden Serhan Asker ve Seda Selek imza şartı ve yurt dışı yasağı ile serbest bırakıldı. 


Kaynak: Haber Merkezi

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 1
😡 1
👎 1
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 3 tepki

Yorum Yap