Merkez üssü Balıkesir'in Sındırgı ilçesi olan 6,1 büyüklüğündeki deprem nedeniyle kent genelinde eğitime 1 gün ara verildi.
Balıkesir gece 22.48'de deprem şoku yaşadı.Merkez üssü Sındırgı ilçesi olan depremin büyüklüğü 6,1 olarak ölçüldü.
Birçok ilden hissedilen depremin ardından saat 22.50'de 4.2, 22.51 ve 23.04'te 4 büyüklüklerinde artçı depremler de yaşandı.
Yaşanan depremlerin ardından bölgeden öğrencileri ilgilendiren bir son dakika geldi.
BALIKESİR'DE EĞİTİME 1 GÜN ARA
İl genelinde eğitime 1 gün ara verildiği açıklandı.Balıkesir Valiliğinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Sındırgı ilçesinde 27 Ekim saat 22.48'de 6,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiği hatırlatıldı.
Açıklamada şu ifadelere yer verildi:"Deprem nedeniyle il genelinde 28 Ekim'de bir gün süreyle eğitim veren tüm okullar tatil edilmiş olup kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan hamile ve engelli personel idari izinli sayılacaktır. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Allah ülkemizi ve milletimizi tüm afetlerden korusun."
Kaynak: AA
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.