DOLAR : 42,76₺
EURO : 50,14₺
STERLİN : 57,26₺
GRAM : 5.962,05₺
ÇEYREK : 9.786,78₺
CUMHURİYET : 38.830,90₺
Güncel

Bakanlık ifşaladı! Oda kokusu markasıyla paylaşıldı, "zehir" kokuyor

Eklenme: 30.04.2025 - 09:35 Güncelleme: 30.04.2025 - 09:37

Ticaret Bakanlığı, ifşaladığı iki oda kokusunu sağlığı tehdit ettiği gerekçesiyle yasakladığını ve ürünün piyasadan toplatıldığını duyurdu.

Bakanlık ifşaladı! Oda kokusu markasıyla paylaşıldı, "zehir" kokuyor
Reklam alanı

Gıdada hile yapanlar bir yandan ifşalanırken diğer yanda da risk oluşturabilecek güvensiz ürünler duyurularak piyasadan toplatılıyor. Son olarak Ticaret Bakanlığı'nın yayınladığı listeye iki yeni ürün eklendi.

Ürünler hakkında piyasaya arzın yasaklanması ve toplatma kararı alındı.  İşte o ürünler ve güvensizlik sebebi...

AYNI MARKANIN İKİ ÜRÜNÜNE YASAKLAMA
Listede yer alan ürünlerden bir tanesi L'actone marka odası kokusu oldu. "Sweet Sugar Oda Kokusu" ürün güvensizlik nedeniyle piyasadan toplatılıyor.

KİMYASAL RİSK TEHLİKESİ
Ürünün taşıdığı riskler "Kesikler, Kimyasal, Sağlık Riski (Diğer)" olarak sıralandı.Listede yer diğer ürün ise yine aynı markanın "Melon Oda Kokusu" oldu.Aynı markanın bu kokusu içinde "Kesikler, Kimyasal, Sağlık Riski (Diğer)" bulunduğu ifade edildi. Söz konusu ürünün satışı yasaklanarak piyasadan toplatılacak.


Kaynak: Haber Merkezi

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 0 tepki

Yorum Yap