Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Bakan Varank:Hizmet ve proje siyasetinden hiçbir zaman taviz vermedik

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, hizmet ve proje siyasetinden hiçbir zaman taviz vermediklerini belirterek, "Milletimize de hangi sözü verdiysek onu tutabilmek için de büyük bir gayretle çalıştık. İnşallah Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu çalışmalara devam edeceğiz." dedi.

Bakan Varank:Hizmet ve proje siyasetinden hiçbir zaman taviz vermedik
Bakan Varank, Gelecek Üsküdar Girişimcilik Akademisi açılış törenine bakanlığa tahsis edilen Togg T10X ile gelerek, açılış öncesinde T10X'in önünde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Togg projesinin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu hedefi ortaya koyduğu andan itibaren Türkiye’de heyecan oluşturduğunu belirten Varank, "Hamdolsun bugün o projenin neticelerini aldık. 'Türkiye’nin otomobili yollarda olacak' demiştik. Bakan arkadaşlarımız da dünden beri makam aracı olarak Togg’u kullanmaya başladılar. Rabbimize hamdediyoruz." diye konuştu. 

"Özel sektörümüzün babayiğitlerinin büyük fedakarlıklarıyla Türkiye’nin otomobilini yollara çıkarmış olduk"
Varank, Türkiye’de siyasetin çıtasını hep yüksekte tutmak için 21 yıldır mücadele ettiklerini dile getirerek, şunları kaydetti:

"Hizmet ve proje siyasetinden hiçbir zaman taviz vermedik. Milletimize de hangi sözü verdiysek onu tutabilmek için de büyük bir gayretle çalıştık. İnşallah Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu çalışmalara devam edeceğiz. İşte Türkiye’nin otomobili projesi 7’den 77’ye bütün vatandaşlarımızda heyecan oluşturan bir projeydi. Sözünü verdik, özel sektörümüzün babayiğitlerinin büyük fedakarlıklarıyla Türkiye’nin otomobilini yollara çıkarmış olduk. Dünden beri İstanbul’da açılışlara katılıyorum, gençlerle bir araya geliyorum. Sokakta vatandaşlarımızın hepsi arabayı gördüğünde bize teşekkür ediyorlar, Cumhurbaşkanımıza dua ediyorlar. Biz Türkiye’de taş üstüne taş koyan kim varsa destekledik, bundan sonra da desteklemeye devam edeceğiz. Böyle projeleri ve vizyoner işleri inşallah önümüzdeki dönemde de sürdürmeye devam edeceğiz." 

Kabine üyelerinin hepsine Devlet Malzeme Ofisi (DMO) üzerinden araçlarının gönderildiğini aktaran Varank, "Hazine ve Maliye Bakanımız dün aracını kullandı. Diğer bakan arkadaşlarımız da teslim almaya başladılar. Arkadaşlarımız da bu aracı makam aracı olarak kullanmaya başlamak istiyorlar. Bu da tabi ayrı bir gurur. Bu ülkede bakanların kendi ve yerli milli otomobillerinin makam aracı olarak kullanması da Türkiye’nin nereye geldiğini göstermesi açısından önemli bir mesaj diye düşünüyorum." şeklinde konuştu. 

Varank, dün itibarıyla tüm Türkiye’ye sevkiyatların başladığını bildirerek, hem DMO hem Togg’un farklı noktalarda açtığı deneyim merkezlerine gidecek araçların ve vatandaşların araçlarının sevk edilmeye başlandığını söyledi.

Gelecek Üsküdar Girişimcilik Akademisi açılışı, Bakan Varank’ın yanı sıra İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Üsküdar Belediyesi Başkanı Hilmi Türkmen ve İstanbul Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri İsmail Erkam Tüzgen ve vatandaşların katılımı ile gerçekleştirildi.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 6
  • 6
  • 0
  • 6
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English