Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Bakan Kurum Konya'da konuştu: "6 Şubat depremlerinde en büyük kardeşliği Konyalılar gösterdi"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, milletle bir olmanın bereketiyle, bir asırda yapılabilecek eserleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 23 yıla sığdırdıklarını söyledi.

Bakan Kurum Konya’da konuştu: “6 Şubat depremlerinde en büyük kardeşliği Konyalılar gösterdi“

Kurum, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla Konya Spor ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Konya 8. Olağan İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada, kongrenin kente hayırlar getirmesini diledi.


Konya'nın her zaman Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanında olduğunu belirten Kurum, bunu, salondaki coşku ve sokaklara sığmayan sevgi seliyle bir kez daha gördüklerini ifade etti.


Kurum, AK Parti'nin 23 yıldır milletin yolunu aydınlattığını vurgulayarak, şunları kaydetti:


"Milletin bağrından çıkan bu dava, Türkiye'nin her yerine eser ve hizmet siyasetinin mührünü vurmuştur. Geçen çeyrek asırda, Ankara'nın gücünü Anadolu'nun en ücra köşelerine kadar taşıyan kadrolar sizlersiniz. Gidilemez denilen yerlere gidenler, başarılamaz denilenleri başaranlar bizim teşkilatlarımız. Allah, bize yıllarca kendisine hürmet bekleyen bu milletin hizmetkarı olma şerefini verdi. Milletle bir olmanın bereketiyle biz de bir asırda yapılabilecek eserleri, Sayın Cumhurbaşkanı'mızın liderliğinde 23 yıla sığdırdık."


 Konyalıların 6 Şubat depremlerinde en büyük kardeşliği gösterdiğini dile getiren Kurum, "İnşallah ayın 24'ünde Sayın Cumhurbaşkanı'mızın teşrifleriyle 201 bininci konutu teslim edeceğiz. Ardından 2025 yılı sonu geldiğinde, deprem bölgesinde evine girmeyen tek bir depremzede kalmayacak." dedi.

"Aşkımız, coşkumuz daim olsun"

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da kongreye katılanları selamlayarak, şöyle konuştu:

"Değerli hemşehrilerim, kıymetli kardeşlerim, vakit geldi. Sayın Cumhurbaşkanı'mızı bekliyoruz. Liderimiz, dünya lideri, Recep Tayyip Erdoğan'ı bekliyoruz. 'Aşkımız, coşkumuz daim olsun.' diyorum. 'Birliğimiz, beraberliğimiz daim olsun.' diyorum. Hep birlikte sözü davamızın liderine bırakıyoruz. 'Kongremiz hayırlı olsun, uğurlu olsun.' diyorum. Hasan Başkan'a şükranlarımızı, Fatih kardeşimize de başarılar diliyoruz. Hepinizi Allah'a emanet ediyorum."


Kaynak: AA

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 6
  • 4
  • 12
  • 3
  • 3
  • 7
  • 1
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”