Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Bakan Kasapoğlu: Sarıkamış'taki kahramanlık ruhunu taşıyacağız

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, gençler, sanatçılar ve milli sporcuların yer aldığı, Sarıkamış Şehitleri'ni Anma Programı'na katılmak için Ankara'dan hareket eden Sarıkamış Ekspresi, Kayseri'de mola verdi.

Bakan Kasapoğlu: Sarıkamış’taki kahramanlık ruhunu taşıyacağız
Bakan Kasapoğlu'nu Kayseri Tren Garı'nda Vali Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı ve gençler karşıladı.
Burada gençlerle sohbet eden Kasapoğlu, yaptığı açıklamada, sabah saatlerinde gençler, sporcular, sanatçılar, bilim ve kültür insanlarıyla yola çıktıklarını söyledi.

An itibariyle Kayseri'ye geldiklerini aktaran Bakan Kasapoğlu, şöyle konuştu:

"Buradaki coşku için herkese teşekkür ediyorum. Elbette Cumhuriyetimizin 100. yılında büyük bir coşku ve heyecan içindeyiz. Bununla birlikte Sarıkamış Harekatı'nın 108. yıl dönümünde büyüklerimizi, kahramanlarımızı ve ecdadımızı anma vesilesiyle yoldayız. Pazar günü de orada olacağız ve geleneksel hale getirdiğimiz yürüyüşümüzü gerçekleştireceğiz. Sarıkamış'taki vefa, direniş ve kahramanlık ruhunu gençlerimizin omzunda ilelebet diri bir şekilde taşıyacağız. İşte o yüzden gençlerimizle birlikte bu yıl Sarıkamış Ekspresi ile özel bir program yaptık. Az önce Yozgat'taydık, öncesinde Kırıkkale'deydik. Şimdi Kayseri'deyiz, biraz sonra Sivas'a geçeceğiz."
Dolu dolu bir yolculuk gerçekleştirdiklerini anlatan Kasapoğlu, "Her bir karışında kahramanlık destanı olan yurdumuzda gençlerimizle birlikte hem şehirlerimize hem de buralarda yaşanan öykülere dair güzel sohbetlerimiz oluyor. İşte yanımda da şimdi Kayseri'den yetişen sporcu arkadaşlarım ve yetişecek gençler var. Her biri birbirinden kıymetli. Ben onlara ve sizlere teşekkür ediyorum. Tüm büyüklerimizi, şehitlerimizi, kahramanlarımızı saygı, rahmet ve minnetle yad ediyorum." ifadelerini kullandı.

Vali Çiçek de Sarıkamış Ekspresi'nin bir durağının da Kayseri olmasından dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, Bakan Kasapoğlu'ndan Kayserililerin de Sarıkamış'a selamlarını götürmesini rica etti.

Kasapoğlu, ardından gençlerle fotoğraf çektirdi.
Bakan Kasapoğlu'nun bulunduğu ekspres, ardından Kars Sarıkamış'a gitmek üzere istasyondan ayrıldı.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 2
  • 2
  • 0
  • 2
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English