DOLAR : 42,65₺
EURO : 49,58₺
STERLİN : 56,94₺
GRAM : 5.805,14₺
ÇEYREK : 9.548,64₺
CUMHURİYET : 37.884,14₺
Güncel

Bakan Göktaş, şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi

Eklenme: 12.08.2025 - 00:14

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’nin 81 il şube başkanıyla Gazi Uyum Evi’nde bir araya geldi.

Bakan Göktaş, şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi
Reklam alanı

Şehit aileleri ve gazilerin yanı sıra STK temsilcileri ve kanaat önderleriyle bir araya gelen Bakan Göktaş, sürece ilişkin istişarelerde bulundu. Dernek Genel Başkanı Mustafa Işık ve şube başkanlarına sürecin detayları hakkında bilgi veren Göktaş, "Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yürüttüğümüz 'Terörsüz Türkiye' vizyonu, Türkiye Yüzyılı yolunda sadece ülkemiz için değil, dünya için de barış ve istikrarın başlangıcıdır. Terörsüz Türkiye hedefimiz doğrultusunda, toplumsal dayanışmayı güçlendiren ve vefa duygusunu yaşatan her adımı önemsiyoruz. Bu süreçte sivil toplum kuruluşlarımızın katkısını değerli buluyor, iş birliğimizi kararlılıkla sürdürüyoruz. Şehitlerimizin aziz hatırasını yaşatmak, kıymetli yakınlarının ve gazilerimizin her daim yanında olmak en temel vazifemizdir" ifadelerini kullandı. 


Kaynak: DHA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 3
😡 3
👎 4
😂 1
😢 1
😲 1
Toplam 13 tepki

Yorum Yap