Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Bakan Fidan, bölgesel barış gündemiyle Katar'a gidiyor

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, bölgesel barış ve stratejik ortaklık gündemiyle bugün Katar’a resmi bir ziyaret gerçekleştirecek.

Bakan Fidan, bölgesel barış gündemiyle Katar’a gidiyor

Fidan, Şubat ayında Katar’a yaptığı son ziyaretin ardından bu yıl ikinci kez Doha’da temaslarda bulunacak.

Ziyarette Türkiye-Katar arasındaki stratejik ortaklık masaya yatırılacak.Gazze ve Suriye başta olmak üzere bölgesel gelişmelerin ele alınması bekleniyor.

Gündemde stratejik ortaklık ve bölgesel barış konuları yer aracak
Türkiye ve Katar, bölgesel barış ve istikrar konularında temas halinde. İki ülke, Gazze’deki İsrail katliamının durdurulması için hem ikili hem de çok taraflı platformlarda iş birliğini sürdürüyor.

Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite toplantısının bir sonraki oturumunun da bu yıl Doha’da yapılması bekleniyor. Bakan Fidan'ın ziyaretinde toplantının hazırlıklarının da ele alınması öngörülüyor.

Bugüne kadar gerçekleştirilen 10 toplantı neticesinde, ikili iş birliğinin her alanını kapsayan 107 anlaşma imzalandı.

İki ülkenin ticaret hacmi ise 1 milyar doların üzerine çıktı.


Kaynak: AA

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”