DOLAR : 42,86₺
EURO : 50,37₺
STERLİN : 57,43₺
GRAM : 6.002,64₺
ÇEYREK : 9.874,84₺
CUMHURİYET : 39.180,96₺
Güncel

Bakan Bozdağ: Hukuka uygun davrandı diye linç edilen hakim görüyoruz

Eklenme: 11.01.2023 - 14:08

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, YSK üyelerine hakaret davası ile ilgili olarak, "Hukuka uygun davrandı diye linç edilen hakim görüyoruz" dedi.

Bakan Bozdağ: Hukuka uygun davrandı diye linç edilen hakim görüyoruz
Reklam alanı
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, gazete, televizyon ve ajansların Ankara temsilcileri ile 2022 yılı değerlendirme toplantısı yaptı. Bozdağ, başörtüsü teklifiyle ilgili, "Bu düzenlemeye kökten karşı çıkmayı tarif affetmez" dedi.

Sinan Ateş cinayeti
Sinan Ateş cinayetiyle ilgili olarak da konuşan Bozdağ, 13 kişinin tutuklu olduğunu ve 1 kişinin de arandığını hatırlatarak, "Tetikçi de yakalanıp adalete teslim edilecek" ifadelerini kullandı.

Bozdağ, Ahmet Davutoğlu'nın 'çoklu aday' önerisini ise "Hükümeti yetkisiz kılmakla hiçbir farkı yok" olarak değerlendirdi. 

HDP'ye kapatma davası
Bozdağ, HDP'nin kapatma davasına ilişkin de "Görülen davada bakan olarak kanaatimi paylaşmam doğru olmaz" şeklinde konuştu.

Bakan Bozdağ, "İsveç FETÖ'cüleri vermiyor, kapıyı kapatana biz de kapatırız" dedi.

Adalet Bakanı Bozdağ, 28 Şubat davası hükümlüleri ile ilgili de "Kenan Deniz ve İlhan Kılıç hakkında 'kocama hali'ne ilişkin raporlar Adli Tıp'tan çıkmış durumda. Süreç devam ediyor." dedi.

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 3
😡 3
👎 3
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 9 tepki

Yorum Yap