Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Bakan Bak: Biz milletin kurduğu bir partiyiz, millet ne derse onu yaparız

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Biz milletin kurduğu bir partiyiz. Millet ne derse onu yaparız. Millet 'Tamam.' derse dururuz ama millet bize 'Yola devam.' diyor" ifadelerini kullandı.

Bakan Bak: Biz milletin kurduğu bir partiyiz, millet ne derse onu yaparız

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, çeşitli ziyaretler için gittiği Rize'de, öğretmenevinde geçmiş dönem AK Parti teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

Bak, burada yaptığı konuşmada, teşkilatın can, vefa, dost demek olduğunu söyledi.

Teşkilatın birlik içerisinde, dayanışma örneği sergileyerek seçimlerde çalıştığını belirten Bak, bunun sonucunda Rize'de bütün seçimlerin birincilikle tamamlandığını ifade etti.

 

"Teşkilat olmadan çalışmalar yetersiz kalır"

Bak, AK Parti davası için çalışmanın çok kıymetli olduğunu dile getirerek, çocukluğundan bu yana Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte bulunduğunu vurguladı.

Teşkilat olmadan çalışmaların yetersiz kalacağını kaydeden Bak, "O uç beyleri sandıklara sahip çıkıyor, kadın kolları evlere kadar gidiyor, gençlik kolları bayrak asıyor. İşte dava ruhu, AK Parti, teşkilat budur. AK Parti için de çok önemli. Geçmiş yöneticilerin kapısını çalmak, 'Nasılsın, iyi misin? Sağlığın, sıhhatin nasıl? Hadi sen de gel.' demek çok önemli. Bunu 14 Mayıs'ta, 28 Mayıs'ta gördük." diye konuştu.

 

Bakan Bak, ülke üzerinde oyun kurmak isteyenler olduğunu belirterek, "Altılı masa kurdular, oyunlar yaptılar. Masanın altına birini sakladılar. Onu yaptılar, bunu yaptılar ama ne oldu? Recep Tayyip Erdoğan onları sandığa gömdü. Bu millet onları sandığa gömdü. Onların hiçbiri Meclis'te bile değil. Oyun kuranların üzerinde mutlaka birisi var. O da oyun kuranların en büyüğü. O nedenle biz davamız için çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

 

"Rize'de 18 belediyenin tamamını kazanmak için çalışıyoruz"

Rize'de 18 belediyenin tamamını kazanmak için çalıştıklarını aktaran Bak, şöyle devam etti:

"Recep Tayyip Erdoğan'a buradan, 'Rize ayakta, Rize hazır. Recep Tayyip Erdoğan sen yürü, Rize geliyor.' dememiz lazım. Yine İstanbul'da çalışıyoruz. İstanbul'da inşallah 'Saatleri 1 Nisan'a kurun, geliyor Murat Kurum.' diyoruz. İstanbul'da da 1 Nisan'da tatil yapan değil, bize çalışan adam lazım. Bize Murat Kurum lazım. Hatırlarsınız, Rize'de selde yanımızdaydı, depremde oradaydı, yangında oradaydı. O nedenle çalışan adam lazım."

 

Bak, Recep Tayyip Erdoğan'ın 1994 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu zaman belediyecilik efsanesini gösterdiğini ifade ederek, şöyle konuştu:

"Çöp, çamur ve çukurun içerisindeki İstanbul'u ayağa kaldırdı. Oradan iktidara yürüdü. İşte bu davada önüne konulan bütün engelleri aştı. Hatırlarsanız 'Muhtar bile olamaz.' dediler. Önüne konulan bütün engelleri teşkilatı sayesinde, aziz millet sayesinde parçalaya parçalaya aşarak geldi. Sandıktan hep zaferle çıktı. İşte dünya siyasi tarihinde böyle bir hareket yok. O nereden geliyor? Teşkilattan, aziz milletin içinden olmaktan geliyor. Biz milletin kurduğu bir partiyiz. Millet ne derse onu yaparız. Millet 'Tamam.' derse dururuz ama millet bize 'Yola devam.' diyor."

Rize'nin her zaman Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıktığına işaret eden Bak, Kaçkar Dağları gibi arkasında durmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.


Kaynak: AA

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 3
  • 2
  • 0
  • 2
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (1)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • E
    enayi
    32 gün önce

    Bu ülkede iktidar değil muhalefet sorunu var 22 yıl bir seçim alınamazmı bunun için çok büyük beceriksizlik gerekir varda zaten. Ülke ekonomik batmış mülteciciler tarafından istila edilmiş halen alınamıyorsa muhalefet muhalefet değil gözünüze dursun aldığınız maaşlar burnunuzdan gelsin

    • Cevapla
    • Begen (1)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English