Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

"Avuncuk" Ahşap oyuncak atölyesine ziyaret

Mobilyacılar Odasının tescilli markası olan "Avuncuk" ahşap oyuncak atölyesini İl Milli Eğitim Müdürlüğü heyeti ziyaret etti.

“Avuncuk“ Ahşap oyuncak atölyesine ziyaret
İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat Yiğit, Müdür Yardımcısı Mustafa Yılmaz, Şube müdürü
Nizamettin Doğan Mobilyacılar Odası Başkanı Sayın Mehmet GÜNBAŞ'I makamında ziyaret etti. Ziyarette yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

Mobilyacılar Oda Başkanı Mehmet Günbaş İl Müdürü ve beraberindeki heyete odanın başta Eğitim faaliyetleri olmak üzere yaptığı ve devam eden projeler ile ilgili bilgiler aktardı. Başkan Günbaş Odanın adına tescilli markası olan "Avuncuk" ahşap oyuncakların yapıp aşamaları ürünler ile ilgili bilgilendirme yaptı. Başkan Günbaş doğal Ahşap üzerine çocuk sağlığına uygun su bazlı boya ve vernik kullanılarak yapılan oyuncakların özellikle kreş ve Anaokulu yetkilileri tarafından görülüp incelenmesi istediklerini bizlerden teklif almadan alım yapmamalarını söyledi.
Son günlerde yerli ürün tercih edilmesi noktasında yapılan tercihlerin ahşap oyuncak ’da devam etmesini beklediklerini belirtti.

İl Müdürü Murat Yiğit Mobilyacılar Odasına yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkürlerini sunarak, Ara eleman çözümüne destek olmaları, kendilerine ait Ahşap oyuncak marka ürettiklerini  ürün çeşidinin çok olduğunu sağlıklı ve eğitici olmalarının daha güzel olduğunu belirterek İl milli eğitim müdürlüğü olarak başta Anaokulu ve Kreşlerdeki İdareci ve Öğretmenlerin buraya gelerek ürünleri ve Üretim aşamasını görmeleri İl müdürlüğüne bağlı olan kurumların Ahşap oyuncak alımlarında kendi şehrimizin markasını tercih etmelerini noktasında gerekli destek ve bilgilendirmeleri yapacaklarını söyledi.
İl Müdür Yiğit özellikle Mobilyacılar Odası tarafından "Avuncuk" Ahşap oyuncak merkezine kurulumu yapılan haftaya okullar açılınca faaliyete geçecek olan Workshop Eğitim merkezinde Kreş ve Anaokulunda ‘ki çocuklar başta olmak üzere 12 yaşına kadar Çocukların buraya gelerek Ahşap oyuncak yapımı etkinliklerine katılmalarının önemli olduğunu vurguladı.      
 
Ziyaret sonrası Atölyeler ve Ahşap oyuncakları inceleyen heyete, Başkan Günbaş günün anısına Ahşap hediyeler taktim etti. Heyetler yapılan görüşme ve Çalışmalar için birbirlerine teşekkür ederek iş birliklerin devam etmesi temennisinde bulundular.

Kaynak: Haber Merkezi

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English