DOLAR : 42,73₺
EURO : 50,09₺
STERLİN : 57,20₺
GRAM : 5.946,32₺
ÇEYREK : 9.760,93₺
CUMHURİYET : 38.728,09₺
Güncel

Atama kararları Resmi Gazete’de

Eklenme: 26.12.2023 - 10:28

Resmi Gazete’de yayımlanan kararlar ile Cumhurbaşkanlığı ve Hakimler ve Savcılar Kurulu Başkanlığı tarafından yeni atamalar yapıldı.

Atama kararları Resmi Gazete’de
Reklam alanı

Resmi Gazete’de yayımlanan Hakimler ve Savcılar Kuruluna Ait Atama Kararları ile toplam 510 hakim ve savcının görev yeri değişti. Buna göre 24 Ağustos tarihli ve 1749 sayılı atama kararına göre 4, 21 Aralık tarihli ve 2445 sayılı atama kararı ile 480, 21 Aralık ve 2446 sayılı atama kararı ile ise 26 hakim ve savcının görev yeri değişti. Toplam 510 hakim ve savcının ataması adli yargı hakim ve cumhuriyet savcılarının 2802 sayılı Hakimler ve Savcılar Kanunu ve İdari yargı hakimlerinin 2802 sayılı Hakimler ve Savcılar Kanunu gereğince yapıldığı belirtildi.

 

REKABET KURULU ÜYELİĞİNE ATANDI

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararına göre ise Ayşe Ergezen, 4054 sayılı Rekabetin Korunması Hakkında Kanunun 22’inci ve 23’üncü maddeleri ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 7’inci maddeleri gereğince Rekabet Kurulu Üyeliğine getirildi.


Kaynak: DHA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 0 tepki

Yorum Yap