DOLAR : 42,73₺
EURO : 50,09₺
STERLİN : 57,20₺
GRAM : 5.946,32₺
ÇEYREK : 9.760,93₺
CUMHURİYET : 38.728,09₺
Güncel

"Asrın Birlikteliği ile Asrın İnşa Seferberliği" devam ediyor

Eklenme: 02.02.2025 - 17:10

İletişim Başkanlığı, Adana'da 6 bin 700'ü konut ve 117'si köy evi olmak üzere toplam 6 bin 817 bağımsız bölümün teslim edildiğini aktardı. Sosyal medyada yapılan paylaşımda yenilenen evlerle ilgili görüntülere de yer verildi.

"Asrın Birlikteliği ile Asrın İnşa Seferberliği" devam ediyor
Reklam alanı

İletişim Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yapımına başlanan konutlarla ilgili paylaşımda bulunuldu.

"Asrın Birlikteliği ile Asrın İnşa Seferberliği devam ediyor" ifadesine yer verilen paylaşımda, şunlar kaydedildi:"Adana'da 6 bin 700 konut ve 117 köy evi olmak üzere toplam 6 bin 817 bağımsız bölüm teslim edildi. 2025 yılı sonuna kadar 11 bin 899 konut, 89 iş yeri ve 534 köy evi olmak üzere toplamda 12 bin 522 bağımsız bölüm teslim edilmiş olacak."

Paylaşımda, ayrıca depremde evleri yıkılan ve daha sonra TOKİ eliyle yeni evlerine kavuşan afetzedelerin röportajlarına de yer verildi.


Kaynak: AA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 0 tepki

Yorum Yap