DOLAR : 42,73₺
EURO : 50,09₺
STERLİN : 57,20₺
GRAM : 5.946,32₺
ÇEYREK : 9.760,93₺
CUMHURİYET : 38.728,09₺
Güncel

Antalya-Konya kara yolu tır geçişlerine açıldı

Eklenme: 21.03.2022 - 09:49 Güncelleme: 21.03.2022 - 11:36

Akdeniz Bölgesi'ni İç Anadolu'ya bağlayan, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle tır geçişlerine kapatılan Antalya-Konya kara yolu tüm araçlar için ulaşıma açıldı.

Antalya-Konya kara yolu tır geçişlerine açıldı
Reklam alanı
Antalya'nın kuzeyinde bulunan Akseki ilçesinde dün etkili olmaya başlayan kar yağışı ve tipi dolayısıyla, 1825 rakımlı Alacabel mevkisinde ulaşımın aksamaması için çalışma başlatıldı.
Gece saatlerinde yağış ve tipinin etkisini artırmasıyla, Akseki Bölge Trafik ekipleri kara yolunu tır geçişlerine kapatarak sürücüleri dinlenme tesislerine yönlendirdi.
Ekiplerin kar küreme ve tuzlama çalışmaları sonucu, bölgedeki kar yağışının da etkisini azaltmasıyla yol tüm araçlar için ulaşıma açıldı. Bekletilen tırlar yeniden trafiğe çıkmaya başladı.

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 0 tepki

Yorum Yap