DOLAR : 44,760₺
EURO : 52,656₺
STERLİN : 60,838₺
GRAM : 6.985₺
ÇEYREK : 11.922₺
CUMHURİYET : 46.905₺
GREMSE : 115.027₺
Güncel

Ankara-Konya yolunda araç geçişine izin verilmiyor

Eklenme: 05.04.2026 - 09:43

Ankara-Konya yolunun 34-37. kilometreleri arasında süren çalışmalar nedeniyle Konya-Ankara yönü trafiğe kapatıldı, ulaşım Ankara-Konya istikametinden çift yönlü olarak sağlanıyor.

Ankara-Konya yolunda araç geçişine izin verilmiyor
Reklam alanı

Karayollarında yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürerken, sürücülere trafik işaret ve işaretçilerine uymaları yönünde uyarı yapıldı.

ANKARA-KONYA YOLUNDA ÇALIŞMA

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün yol durumu bültenine göre, Ankara-Konya karayolunun 34-37. kilometreleri arasında devam eden yol yapım çalışmaları nedeniyle Konya-Ankara istikameti trafiğe kapatıldı. Bu kesimde ulaşım, Ankara’dan Konya yönüne giden yol üzerinden çift yönlü olarak sağlanıyor.

Öte yandan Türkiye genelinde birçok noktada da yol çalışmaları devam ediyor.

Aydın-Denizli Otoyolu'nun 2-5. kilometreleri Denizli istikametinde yapılacak şev çalışması nedeniyle emniyet ve sağ şerit trafiğe kapatılarak ulaşım orta ve sol şeritten kontrollü sağlanıyor.

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi Malkara-Çanakkale Kesimi Otoyolu'nun Malkara istikametinin bazı kesimlerinde bakım onarım çalışması yapılması sebebiyle Malkara istikameti sağ şerit trafiğe kapatılarak trafik akışı sol ve orta şeritlerden sürdürülüyor.

TAG Otoyolu Adana-Gaziantep istikameti Ayran Tüneli içerisinde elektronik sistem bakım onarım çalışması dolayısıyla 111. kilometrelerinde sağ şerit taşıt trafiğine geçici olarak kapatıldığından trafik akışı sol ve orta şeritten kontrollü gerçekleştiriliyor.

Bursa-Balıkesir yolunun Susurluk-Balıkesir istikameti 44-48. kilometrelerinde yol yapım çalışmaları sebebiyle yol trafiğe kapatıldığından ulaşım Balıkesir-Susurluk istikametinden iki yönlü gerçekleştiriliyor.

Trabzon-Maçka-Gümüşhane yolunun 43. kilometresinde Yeni Zigana Tüneli'nin Trabzon-Gümüşhane yönündeki tüpünde drenaj sistemleri bakım çalışması dolayısıyla ulaşım tek şeritten ve kontrollü sağlanıyor.

Diyarbakır-Silvan-Bingöl yol ayrımı 71-73. kilometrelerinde eksen sol yol yapım çalışmaları nedeniyle trafik akışı sağ şeritten gidiş geliş olarak sürdürülüyor.

Fatsa-Ordu-Gülyalı yolunun 16-22. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları sebebiyle Fatsa istikameti trafiğe kapatıldığından ulaşım Ordu istikametinden iki yönlü gerçekleştiriliyor.

Kayseri-Pınarbaşı yolunun 23-24. kilometrelerinde yol yapım çalışması dolayısıyla ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü devam ediyor.

Tuzluca-Iğdır yolunun 8-10. kilometrelerinde yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşıma kontrollü izin veriliyor.


Kaynak: AA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 2
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 2 tepki

Yorum Yap