Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Ankara En Güvenilir Buz Lazer Yapan Merkezler

Ankara En Güvenilir Buz Lazer Yapan Merkezler

Buz lazer en ufak tüy köklerine bile görerek derinlemesine olarak köklerin yakılması itibari ile tekrar çıkmasına müsaade etmeyen kalıcı bir işlemdir. Özellikle son zamanlarda bayanların gözde seanslarından biri olmayı başarmıştır. Ankara en iyi buz lazer firmaları arasından çalışan kişilerin bu konuda eğitim almış olması gerekmektedir. Öte yandan buz lazer cihazının da kaliteli ve gerçekten de işe yarar bir model olması da lazımdır. Çünkü cihazın kalitesine yapılan işlemin etkili olması açısından önem taşır.

Buz lazer kıl köklerini yakarak onları yok ederken diğer yandan kişinin ağrı ve hassasiyet duymaması için soğuk hava üfleyerek bu etkiyi ortadan kaldırır. Bu yüzden son zamanlarda sıklıkla tercih edilme sebepleri de ağrı hassasiyetinin oluşmamasıdır. Buz lazer yaptırmak isteyen kişilere belirli zamanlarda ve belirli periyotlarda randevular verilir. Bu randevuların ile zamanını aksatılmadan devamlılığını sağlanması sonucun alınması açısından önemlidir. Aksatılan randevular süreci uzatarak tedaviyi de zorlaştırır. Lazer epilasyonun %99’a yakın şekilde sonuç alınması için verilen randevulara zamanında gelinmesi ve talimatlara uyulması bu noktada önemlidir.


Ankara Hydrafacial Bakımı Yapan Uzmanlar
Ankara hydrafacial uygulaması yapılma sebebi ciltteki ölü derilerin yok edilmesine yöneliktir. Uygulanan işlemle ciltteki atıl olan hücreleri özel başlık sayesinde kişinin cilt tipine uygun olarak hazırlanan solüsyonlar ile derin temizlik yapması sağlanır. Cilt tonundaki renk dengesizliklerine ve lekelerin kaybolması açısından uygulanan birçok farklı ve alternatif yöntemlerden biridir. Bu uygulama için her cilt tipine göre farklı bir bakım ürünü ve farklı bir uygulama metodu uygulanır. Kişinin cildinde oluşan ölü deriyi zamanla biriken kalıntıları ve siyah noktaları derinlemesine temizlemekte etkilidir.

Ciltte zaman zaman güneş ışıklarından dolayı renk tonu eşitsizliği de oluşabilir. Bu tür durumlarda dahi bu uygulama ile cilt nemlendirilerek kuru hassas ve gergin hissi de ortadan kaldırılabilir. Sonuç itibari ile cilt yenilenir, neme doymuş hale gelir, lekeler kaybolur ve siyah noktaları da derinlemesine temizlenerek cildin nefes alması sağlanır. Bu cihaz ile özel başlık sayesinde cilde uygun olan bakım ürünleri aracılığıyla cilt temizlenerek parlak ve genç bir görünüme sahip elde edilebilir. Seans sayısı ise kişinin cilt tipine göre farklılık gösterir. Aynı zamanda lekelerin tonu koyu ise seans süreleri artacaktır.


Ankara Cilt Bakımı Kimler Tarafından Uygulanan Bir Yöntemdir
Ankara cilt bakım kişilerin bir uzman tarafından ciltlerinin yağlı karma ya da kuru tip olma  durumuna göre bir yöntemin belirlendiği ve hedef olarak cildin temizliğinin ön plana tutulduğu bir yöntemdir. Dermatologlar tarafından kişinin cilt tipi belirlendikten sonra cilde özel olarak hazırlanan solüsyonlar aracılığıyla cildin yabancı kirlerden arındırılma işlemidir. Bu işlemle beraber gözenekleri temizlenir, hücre yenileyici işlemler aracılığı ile cilt rahatlatır ve taze genç bir görünüm elde edilmesine yardımcı olur. Cilt tipine göre doğru ürünlerin ve doğru zamanların uygulanması da son derece önem taşır. Yanlış bir ürün kullanıldığında ise daha olumsuz sonuçlar vererek cilt tipin bozulmasına sebep olur. Bu tarz durumların yaşanmaması için cilt bakımının uzman kişiler tarafından uygulanması lazımdır.

Cilt bakımı uygulaması ise şu basamaklardan geçerek tamamlanır. İlk olarak cildin kirlerden arındırılarak doğru solüsyonların kullanılarak temizlenme işlemi, sonrasında cildin siyah noktalardan arındırılması için yine cilt tipine göre bir peelingin kullanılması, gözeneklerin sıkılaşması için tonik kullanımı, buhar banyosunu yaptırılması, komedon tipi temizliğin uygulanması, cilt tipine göre maskenin yapılması ve son aşama olarak cildin nemlendirilme işlemidir. Bu işlemler takip edilerek ve düzenli olarak uygulanarak genç parlak ve neme doymuş bir cilt elde etmek mümkündür. Bu işlemler adım adım uygulandıktan sonra canlı bir cilde sahip olmuş olursunuz.

Bu cilt bakımı uygulanırken mutlaka teknolojik olarak cihazların temiz olması da gerekir. Ayrıca uzman teçhizatlar ile uygulanan klasik cilt bakımı işlemi özel masaj teknikleri aracılığı ile cildi nüfuz ettirilir. Bunu yanı sıra birçok cilt bakım tipi uygulaması vardır. Bunlar ise kişinin cilt analizi yapıldıktan sonra adım adım uygulanan detaylı temizlik içeren bir programdır. Bu teknikle derinlemesine cildin temizlendikten sonra kırışıklıkları az da olsa yok ettiği de gözle görülür.
 
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English