DOLAR : 42,88₺
EURO : 50,27₺
STERLİN : 57,46₺
GRAM : 6.020,75₺
ÇEYREK : 9.902,96₺
CUMHURİYET : 39.292,75₺
Güncel

Alkollü sürücü 7 araca birden çarptı

Eklenme: 27.11.2021 - 14:42

Eskişehir’de alkollü olduğu ileri sürülen sürücü, seyir halindeyken yol üzerinde park edilmiş araçlara çarparak hasara yol açtı.

Alkollü sürücü 7 araca birden çarptı
Reklam alanı
Kaza saat 04.00 sıralarında Odunpazarı ilçesi Atatürk Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, alkollü olduğu iddia edilen hafif ticari otomobil sürücüsü, park halindeki 7 araca ve geri dönüşüm kutusuna çarptı. Olayda can kaybı olmazken park halindeki araçlara çarpan otomobilin yaralanan sürücüsü hastaneye kaldırıldı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.
“Vura vura devam etmiş”
Çarpılan park halindeki araçlardan birinin sahibi olan Naci Kavak, “Saat 04.00 gibi polis aradı beni. “Aracınızın yanına gelin, çarpmışlar” dedi. Ben alt sokakta oturuyorum. Hemen geldim ortalık karışmış. Vuran araba yolun ortasında durmuş ve dönmüş. Kapısı falan da açıktı arabanın. Yoldan gelmiş ilk yanımdaki arabaya vurmuş, ardından benim araca vura vura devam etmiş. Toplamda 7 araca çarpmış ve alkollüymüş. Ben de sabah karakola gidip şikâyetçi oldum. Evrakları falan verdiler. Şimdi de çekici bekliyorum. Arabamın kaskosu var, oraya götüreceğim” diye konuştu.

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 1
Toplam 1 tepki

Yorumlar

  • CEM 1482 gün önce

    Bir sarhoş ne kadar döviz kaybına sebep oldu.Milli servet boşa gitti.Araç sahiplerinin maneviyatı bozuldu.İşinden kaldılar.İçki bütün kötülüklerin anası.Aslında bu vatan haini

Yorum Yap