Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Alışverişe yanında götürdüğü ördeği pazarın maskotu oldu

İstanbul Şişli'de, her yere götürdüğü ördeği "Pamuk" ile semt pazarına giden Anahıt Khachatrayn, pazarcılar ve vatandaşların şaşkın bakışları altında alışveriş yapıyor.

Alışverişe yanında götürdüğü ördeği pazarın maskotu oldu
Gülbahar Mahallesi'ndeki semt pazarında alışveriş yapan bir kadının peşi sıra giden ördeği gören vatandaşlar şaşkınlığını gizleyemiyor.

Pazar esnafı, önlerinden geçen ördeğe "Bir ördeğimiz eksikti", "Bu pazarda yok yok", "Ördeğimiz de geldi, tamamdır" gibi sözler söyleyerek ilgi gösteriyor.

Özellikle çocukların ilgi odağı olan ördek, hiçbir komut almamasına rağmen Ermenistan uyruklu sahibi Khachatrayn'ın peşinden ayrılmıyor.

Khachatrayn, yanından hiç ayırmadığı ördeği ile pazarda hem geziyor hem alışveriş yapıyor.
Alışveriş sırasında sahibiyle birlikte tezgahtaki ürünlerin tadına bakan Pamuk, zaman zaman kendisini birilerinin kucağında buluyor.

Khachatrayn, pazarda gezerken herkesin ilgi odağı olan Pamuk'u kucağına alarak marulla beslemeye çalışan bir esnafın "Abla iki tane fazla al, bunu biz yiyelim." teklifini ise gülümseyerek reddetti.

Alışverişini tamamlayan Khachatrayn, peşindeki ördeğiyle yine şaşkın bakışlar altında evine gitti.

"Ona öyle bir baktık ki bizimle beraber yattı"
Anahıt Khachatrayn, ördeği "Pamuk" ile tanışma hikayelerini ve birlikte nasıl vakit geçirdiklerini,  anlattı.

Eşinin kendisine birkaç yıl önce sürpriz yaparak civciv getirdiğini belirten Khachatrayn ancak civcivin 4 gün sonra öldüğünü söyledi.

Khachatrayn, buna çok üzüldüklerini ve bir süre hayvan bakmamaya karar verdiklerini belirterek, şöyle devam etti:

"Çünkü duygusal olarak çok zorlanıyorduk. Bir gün metrobüs durağından geçerken bir çocuğun kolinin içinde civciv, tavşan ve ördek sattığını gördüm. Kaç para olduğunu sordum. Param yetmediği için alamadım. Hemen eşime telefon açtım. 'Ne olur, yalvarıyorum sana gelirken bir tane ördek al' dedim. Gelirken almıştı, çok güzel bir sürpriz oldu. Ona öyle bir baktık ki bizimle beraber yattı, onu çok sevdik."

"Üzüldüğümde üzülüyor, ağladığımda ağlıyor"
Khachatrayn, ördek bakımının zor olmadığını dile getirerek, küçükken kucaklarına aldıkları Pamuk'un tırmanıp kıyafetinin kapüşonuna girip uyduğunu aktardı.

İşten ne kadar yorgun gelirse gelsin Pamuk'u sokaklarda gezdirdiğini anlatan Khachatrayn, "Mahalledeki parkın küçük süs havuzuna götürüyorum. Orada yüzüyor. Akşam işten gelirken sesimi duyunca cevap veriyor. Duygusal olarak beni anlıyor. Üzüldüğümde üzülüyor, ağladığımda ağlıyor." ifadesini kullandı.

Khachatrayn, ördeği ile birçok yere gittiklerini belirterek, markette alışveriş yaptıktan sonra kasada sıraya girdiklerini kaydetti.

Ördeğini kuaföre de götürdüğünü aktaran Khachatrayn, "Orada da sessizce durdu, hiç yaramazlık yapmadı. Gözü hep bende. Evin içinde bile beni takip ediyor." diye konuştu.
Anahıt Khachatrayn, Pamuk ile birkaç kez pazarı gezdiklerini ve çok güzel tepkiler aldıklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 2
  • 2
  • 0
  • 1
  • 2
  • 0
  • 1
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English