DOLAR : 42,73₺
EURO : 50,09₺
STERLİN : 57,20₺
GRAM : 5.946,32₺
ÇEYREK : 9.760,93₺
CUMHURİYET : 38.728,09₺
Güncel

Ali Kırca'nın evine giren hırsıza 15 yıla kadar hapis istemi

Eklenme: 28.01.2022 - 16:53

Gazeteci Ali Kırca'nın evine girerek hırsızlık yaptığı iddiasıyla tutuklanan Yasin Beyhan hakkındaki soruşturma tamamlandı. Savcılık, şüpheli hakkında 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.

Ali Kırca'nın evine giren hırsıza 15 yıla kadar hapis istemi
Reklam alanı
Uzun süredir ekranlardan uzak bir şekilde hayat süren ATV Haber eski Genel Yayın Yönetmeni Ali Kırca'nın, Beşiktaş Kuruçeşme'deki evine 10 Aralık 2021'de hırsız girmişti.

Hırsız, 3 adet bilgisayar, antika kılıç, ziynet eşyası ve çeşitli muhtelif eşyaları çalmıştı. Olayın ardından polis ekipleri, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

HIRSIZ TUTUKLANDI
Kırca'nın evine giren şüphelinin Yasin B. (21) tespit edildi. Yasin B., dün Fatih Kapalı Çarşı'da yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Yasin B., 3 ayrı 'Evden Hırsızlık' ve 'İş yerinden hırsızlık' suçlarından mahkemeye sevk edildi. Yasin B., mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ALİ KIRCA ŞİKAYETÇİ OLDU
İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'nca hırsız Yasin Beyhan hakkındaki soruşturma tamamlandı.

Hazırlanan iddianamede; şikayetçi Ali Kırca'nın ifadesinde, 4 aydır yurt dışında yaşadığını, hırsızlık olayını çalışanından öğrendiğini, oğluyla yaptıkları kontrollerde çalınan eşyaları tespit ettikleri ve hırsızlık yapan şüpheliden şikayetçi olduğunu söylediği yer aldı.

Şüpheli Yasin Beyhan ise polise verdiği ifadesinde, Ali Kırca'nın evinin girişinde üç tane köpek gördüğünü bu yüzden içeri giremediğini ancak evin yanında bulunan valizi aldığını öne sürdüğü öğrenildi.

ÜÇ AYRI SUÇTAN HAPSİ İSTENDİ
İddianamede, şüpheli Yasin Beyhan "Bina içinde hırsızlık", "Konut dokunulmazlığını ihlal" ve "Mala zarar verme" suçlarından 5 yıl 10 aydan 15 yıla kadar hapsi istendi.

Şüpheli, önümüzdeki günlerde İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 1
😢 0
😲 0
Toplam 1 tepki

Yorumlar

  • atacan yiğit 1415 gün önce

    vatandaşın evine girince adli kontrol şartıyla serbest bırak tanınmış birinin evine girince 15 yıl hapis istemi ne güzel ADALET sevsinler

Yorum Yap