Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Akyürek: Yeniden BÜYÜK Türkiye ülkemizin düşmanlarını korkutuyor

AK Parti Konya Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Tahir Akyürek, Kadınhanı’nda vatandaşları ziyaret ederek, ilçedeki esnaflarla bir araya geldi.

Akyürek: Yeniden BÜYÜK Türkiye ülkemizin düşmanlarını korkutuyor
AK Parti Konya Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Tahir Akyürek, Kadınhanı ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.AK Parti Kadınhanı İlçe Teşkilatında parti mensuplarıyla bir araya gelerek Kadınhanı ziyaretlerine başlayan Akyürek, ardından Konya Büyükşehir Belediyesi Kadınhanı Aile Sanat ve Eğitim Merkezi'ni ziyaret etti. Kursiyerlerle görüşerek el emeği ürünleri inceleyen Akyürek, daha sonra ilçe otogarını, ayakkabı ve tekstil fabrikasını ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

İlçe ziyaret programına Çeşmecik ve Osmancık mahallelerinde devam eden Akyürek, babasının vefatı dolayısıyla Milliyetçi Hareket Partisi Kadınhanı İlçe Başkanı Tevfik Yağcı’ya taziye ziyaretinde bulundu.
Akyürek’in ilçe ziyaretlerine AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Köklü, Kadınhanı Belediye Başkanvekili Sefa Çakar ve AK Parti Kadınhanı İlçe Başkanı İrfan Karaca eşlik etti. 

“KADINHANI BAŞARIDA FARKLI BİR ÇITADIR”
AK Parti Konya Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Tahir Akyürek, Kadınhanı ilçesinin merkeze yakınlığı ve merkezin dışına taşmada önemli bir avantajı olduğunu belirterek, “Kadınhanı zaten ticarette, sanayide özellikle üretimde ve insan ilişkilerinde başarıda farklı bir çıtadır. Kadınhanı insanı zekidir, çalışkandır, üreticidir. Kabuğunu kırdığında Türkiye çapında işlere imza atan insanları vardır. Marka üreten bir bakış açısı vardır. Kadınhanı’nda da çok büyük gelişmelerin olacağını düşünüyorum her alanda” dedi. 
“EMPERYALİSTLERİ BÜYÜK BİR TELAŞ SARDI”
Türkiye’de askeri, iktisadi ve teknoloji konularında çok önemli gelişmelere öncü olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 14 Mayıs seçimlerinde tekrar kazanacağı gerçeğinden dolayı emperyalistlerin büyük bir tedirginlik içinde olduğuna dikkat çeken Akyürek, Türkiye’deki tablonun gelişmişlik üzerine olduğuna vurgu yaparak, “Türkiye düşmanlarına korku veren bir tablo ortaya çıkıyor. Çünkü yeniden Büyük Türkiye doğuyor aslında. O zaman Büyük Türkiye idealini gerçekleştirdiğimizde Türk-İslam coğrafyasındaki sömürgeciler artık bu coğrafyayı sömüremeyecekler. Irak’ın petrolleri, Suriye’nin petrolleri, Libya’nın, Suudi Arabistan’ın, coğrafyanın zenginlikleri başkaları tarafından peşkeş çekilemeyecek sonuçta. Bu kaçınılmaz olarak böyle. Zaten Türkiye güçlendikçe onun adımları da atıldı. Mesela 40-45 yıllık Karabağ işgali sona erdirildi. Libya’da darbeciler geri püskürtüldü. Doğu Akdeniz’de hatlarımıza sahip çıkıldı. Karadeniz’deki zenginliklerimiz ortaya çıkarıldı. Terör bölgesinde petrol üretmeye başladık. Yine Suriye’deki, Irak’taki terör koridoru devleti oluşturmak isteyenlerin amaçlarına ulaşamamasını sağladık. Şu anda Türk Ordusu oralarda da mevzilendi. Sınırlarımızı muhafaza ediyor. Tabii Meclis’te Türk Ordusu’nun Suriye ve Irak’ta bulunmasıyla ilgili teskereye hayır oyu vermiş olan ana muhalefet partisi şu anda bir de devleti yönetmeye talip. Allah muhafaza etsin. O zaman bütün bu gelişmelerden çok büyük bir sıkıntı doğar. Bu gelişmelerden telaşlanan emperyalist güçler de çalışmalarını artırdı, dezenformasyonu artırdı. Partimizi de, Cumhurbaşkanımızı da yıpratmak için seçimle ilgili büyük gayret gösteriyorlar. Amerika’da, Avrupa’da  yönlendirilen siteler, sosyal medya grupları ve  değişik gruplarda büyük bir saldırı içindeler” ifadelerini kullandı.  
“BİZ YATIRIMLARLA YOL YÜRÜYORUZ”
AK Parti öncesi dönemlerde devlet-millet ayrışmasıyla çok uzun zaman kaybedildiğini dile getirerek sözlerine devam eden Akyürek, “Ama AK Parti iktidarıyla o süreci kapatmaya çalışıyoruz. Bu uçaklar, bu füzeler, savunma sanayi yatırımları, yollar, köprüler hepsi bunun bir işareti. Yani bunu yerelde de yaşadık, genelde de yaşadık. Genel siyasette hükümetimiz açılışlarla hizmet üretiyor, başkaları laf üretiyor. Ve yalan beyanlarda, yalan vaatlerde bulunuyorlar. Biz ise yatırımlarla, hizmetlerle yol yürüyoruz” cümlelerine yer verdi.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 10
  • 0
  • 0
  • 8
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English